maandag 13 januari 2020

Teema iittala

Teema iittala

Gratis verzending vanaf € 5-. Iittala Teema Servies Van Top Kwaliteit. Voor 23:Besteld = Morgen In Huis! Uur Besteld = Morgen In Huis! Persoonlijke klantenservice. Fantastische aanbiedingen.


Capturing the essence of Scandinavian design thinking, each Teema piece is derived from three simple forms: circle, square and rectangle. It’s what you use them for that makes them yours. Het is een veelzijdige collectie met vormen, formaten en kleuren die eindeloos gecombineerd kunnen worden.


Elk Teema deel is het bewijs van essentieel Scandinavisch design en gebaseerd op drie basisvormen: cirkel, vierkant en rechthoek. Deze komen in alle borden, schalen en bekers uit deze collectie terug. Bij elke keuze voor een andere kleur of textuur lijkt het resultaat weer anders. U kunt de Teema borden gebruiken bij het bereiden van de maaltij zelfs in de oven.


Teema iittala

Teema servies is ook geschikt om eten te serveren, te bewaren en zelfs in te vriezen. Gebaseerd op eenvoudige basisvormen heeft het een plek gevonden in veel huishoudens. Je kunt ze ophalen in papendrecht of verzendkosten en risico van. Schaaltjes 15cmx15cm als nieuw!


Als Myiittala-lid geniet je van vele voordelen. Waaronder kortingen op speciaal geselecteerde producten die alleen voor jou gelden. Dus meld je nu aan bij Myiittala.


Teema iittala

Kies uit producten vanaf € 190. De oprichter van de fabriek was een moeilijk man om mee samen te werken en uiteindelijk is hij uit het bedrijf gezet. Sindsdien produceert het merk tijdloze designobjecten, die esthetiek en functionaliteit naadloos combineren. Van een verkoopster in een woonwinkel begreep ik dat jonge mensen nu nog steeds graag voor Iitalla Teema kiezen.


Het product kan als een goede aanvulling op uw huidige servies dienen, maar het servies staat ook prachtig op zichzelf. De iittala Teema serie is misschien wel de meest bekende servies serie van iittala. Ontwerper Kaj Franck besteedde veel tijd aan het reduceren van al het overtollige, net zolang tot alleen het essentiele was overgebleven.


Teema iittala

In eenvoud schuilt de kracht van IIttala Teema. Al het servies uit deze bijzondere serie is gebaseerd op slechts drie geometrische vormen: het vierkant, de cirkel en de rechthoek. Het servies is divers, multifunctioneel in gebruik en prachtig met elkaar te combineren. Het design van de Teema lijn is vooral eenvoudig, waardoor het in een wereld waarin smaken en wensen continue veranderen absoluut zijn mannetje staat. Twee groene borden opstaande rand van iittala ø26cm, 3cm hoog.


Borden in goede staat met lichte. De kleine, diepe schaal is ideaal voor ontbijt, of dessert. Als u zich registreert, kunt u profiteren van onze exclusieve aanbiedingen, alle nieuw binnengekomen producten zien, inspiratie opdoen en tips krijgen om de tafel te. Ontcijfer in alle rust de adembenemende motieven, terwijl u van uw maaltijd geniet! Rood iittala teema servies nooit gebruikt.


Zo goed als nieuw Ophalen of.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts