vrijdag 31 januari 2020

Tienerbureau wit

Kies uit producten vanaf € 1015. Lage prijzen en montage mogelijk. Bekijk aanbiedingen online. Zoek informatie over Finecomb. Slim tienerbureau Flex wit is een bureau dat op verschillende manieren kan worden opgezet, zowel als hoekbureau als lang bureau Uw winkelwagentje is leeg.


Blokkeerstukken voorkomen dat de lades te ver worden uitgetrokken.

Tienerbureau met lade in mat wit , met extra bergruimte achter het deurtje. Onmisbare accessoire: kinderbureau. Wie denkt aan de inrichting van een kinderkamer, komt al snel uit op een be een kast en misschien iets als een nachtkastje. Een kinderbureau is echter ook onmisbaar!


Links een lade, schuift soepel op metalen telescoopgeleiders en standaard voorzien van soft-close. Daaronder een legplankje en schuifplateau. Praktisch bureau met gemakkelijk te onderhouden oppervlak.


Materiaaldikte van het blad mm.

Uni- wit of sanremo-eikenkleur. Slim ontworpen bureau in de fraaie combinatie grijs met wit. Een tienerbureau met een fraai afgerond bureaublad.


Dat staat niet alleen heel leuk, maar daardoor ontstaat ook extra werkruimte. De kast is voorzien van een schuifdeur. Op die manier kan je zelf kiezen welk gedeelte je afsluit. Alleen te monteren in de opstelling als op de foto.


Dit kinderbureau Jade van het merk Woood is gemaakt van grenen in een witte kleur. Het bureau is voorzien van uitschuifbare lades aan de rechterzijde. De poten zijn recht onder het bureaublad geplaatst. Vind wat je zoekt op Finecomb.


Alles voor jouw werkplek of kantoor: wij hebben het! Gratis bezorging vanaf 20. Download this image for free in HD resolution the choice download button below.


Tienerbedden, kinderbedden, hoogslapers, bureaus en kasten voor jongens en meisjes vanaf maanden. Bureaus, -stoelen, -lampen en meer. Het tienerbureau Cool Kids is lekker ruim, uiterst stevig en qua stijl sluit deze perfect aan bij de bedden en kasten van Cool Kids.

Wat verwacht u ook anders van een meubel uit de fabriek van Lifetime. De laden zijn uitgevoerd met stoere lederen handgrepen. De laden lopen soepel door de metalen geleiders. Trots zijn wij op de diversiteit aan meubels die we op heden verdelen, op die manier kan u immers aan een interieur bouwen dat volledig op uw wensen is afgestemd. Wij gebruiken dit kinderbureautje niet meer dus het mag weg.


Kinderbureau Micke van Ikea, wit , zgan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts