donderdag 16 januari 2020

Synthetisch hoofdkussen

Hoofdkussen voor een Buikslaper? Overtrekken, Hoeslakens en meer! Hard of zacht en in hoogte verstelbaar. Passend voor elk type slaper. Kom naar de winkel of bestel online!


Synthetisch hoofdkussen

Kiezen voor een synthetisch hoofdkussen. Het voordeel van synthetische materialen ten opzichte van natuurlijke materialen is de hygiëne en lijkt qua zachtheid het meest op dons. Natuurlijke materialen hebben een iets betere vochtregulatie, maar een synthetisch kussen kunt u veel makkelijker wassen.


Dit helpt goed tegen bacteriën en huisstofmijt. Een hoofdkussen met een synthetische vulling is ontzettend gemakkelijk in onderhoud. Synthetische hoofdkussens koop je eenvoudig online bij bol. De vulling van het synthetisch kussen is heerlijk zacht, licht en veerkrachtig.


Naast de aantrekkelijke prijs, is een synthetisch kussen ook heel goed wasbaar, vaak wel tot op °C en droogtrommel bestendig (controleer wel altijd eerst even het waslabel). Een synthetisch kussen is licht van gewicht en uitermate hygiënisch. Als je last hebt van allergieën, dan kan je op een synthetisch kussen goed slapen.


De kussens die bestaan uit losse vezelbolletjes moet je vaak wat opschudden, maar over het algemeen behoudt een synthetische vulling meer zijn vorm dan dons. Ook kapok is uitermate geschikt. De kapok vezels daarentegen hebben een wassen laagje waar de huisstofmijt niet van houdt en zich ook niet innestelt. Lang niet ieder mens heft de behoefte aan een stevige ondersteuning, en er zijn zelfs mensen die niet lekker slapen op een stevig gevormd kussen, dit dus sterk afhankelijk van reeds eerder vermelde factoren.


De kern is vaak van polyether of een andere kunstvezel. Hierdoor is een synthetisch kussen vaak zacht en licht. Door de gladheid van de vulling zal een synthetisch kussen over het algemeen niet goed in vorm blijven. Mooi wonen en altijd verrassende acties.


Meer geluksmomentjes thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Maak van jouw huis jouw thuis. Daarbij is de vulling gemakkelijk wasbaar, zeer licht en lekker zacht. U heeft de keuze u verschillende comfortklassen.


Synthetisch hoofdkussen

Dit synthetische hoofdkussen is van het merk whkmp’s own. Het hoofdkussen heeft een zachte hardheid en is daarmee geschikt voor buikslapers. Heb je last van allergieën zoals een huisstofmijtallergie? Het kussen is wasbaar, waardoor huisstofmijt en bacteriën geen overlevingskans hebben.


Bekijk snel ons assortiment! Een hoofdkussen zorgt dat je hoofd tijdens het slapen niet te ver voor- of achterover buigt en niet te ver opzij. Het beste is een kussen waarop je hoofd in een min of meer rechte lijn ligt met je ruggengraat.


Synthetisch hoofdkussen

Ook bij de keus voor de juiste matras is dit belangrijk. Bij de keus voor het juiste hoofdkussen is je favoriete slaaphouding belangrijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts