vrijdag 31 januari 2020

Sigma s2u satin 9010

Nu met meer dan korting. Uiteraard heeft deze professionele lak van Sigma veel voordelen. Wat dacht je van de goede verwerkbaarheid?


Iedereen met een beetje feeling voor schilderen kan met deze verf aan de slag! Daarnaast heeft de verf alle goede eigenschappen die je mag. SIGMA S2U SATIN of Toch de Sigma Contour Satin ? Bij ons is het product niet voor niets het bestverkochte Sigma product. Heb je een vraag over deze verf of een van onze andere producten?


Het is een kras- en slijtvaste lakverf met een mooie zijdeglans. Het zijn een paar belangrijke eigenschappen, die zowel vakschilders als doe-het-zelvers enorm aanspreken. De verf is goed van kwaliteit, laat zich makkelijk verwerken en natuurlijk te bestellen in iedere RAL-kleur waar je naar op zoek bent. Sigma s2u satin heeft een mooie zijdeglans. Naast verf verkopen wij ook alle overige sigma s2u producten.


Wij hebben de verf voor je op voorraa zodat je die online kunt bestellen en er snel mee aan de slag kunt. Het product is prettig verwerkbaar en heeft een goede koudedroging. LET OP: Indien een terpentine gedragen verf binnen wordt toegepast zal een donkervergeling optreden!


Sigma verf is hoogwaardige kwaliteitsverf voor professioneel schilderwerk. In onze online webshop vind je een zeer uitgebreid assortiment Sigma lakken en muurverven tegen zeer aantrekkelijke prijzen. De droge verffilm is har. Voor 20:uur bestel morgen in huis! Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct.


Een fraaie, 4-seizoenen zijdeglanzende lakverf. Deze verf is zeer sterk en dekt super goed. Korting tot wel Gratis verzending vanaf euro Voor 16:bestel volgende dag in huis. Rendement: mper liter. Deze zijdeglanzende lakverf is prettig verwerkbaar en beschikt over een hoge dekkracht.


De goede koudedroging zorgt ervoor dat u in elke gewenste maand buiten kunt lakken. Kies nú uw variant en Bestel snel! DROOGTIJD: Ongeveer uur. Op één dag zijn meerdere lagen aan te brengen.


Lage temperatuur en hoge relatieve vochtigheid vertragen de doordroging. Verder kun je dit product gebruiken voor het afschilderen van staal en non-ferrometalen die op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem en daarna zijn overgegrond met een geschikte. S2U Satin van Sigma is een zijdeglanzende lakverf voor buiten.


Kaal gemaakt hout - Eventueel verweerd hout tot op het gezonde hout verwijderen door middel van mechanisch schuren. Daarna de betreffende delen impregneren met Sigmalife VS-X Satin. Sigma S2u Satin is geschikt voor het aflakken van houten kozijnen en geveltimmerwerk maar ook staal en non-ferro metalen die op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem en daarna zijn overgegrond met een. Geschikt voor het aflakken van hout, metaal en kunststoffen.


Dit product kunnen wij in alle kleuren mengen. De toevoeging van polyurethan zorgt voor een harde, maar tevens flexibele laag die kras- en slijtvast is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts