vrijdag 17 januari 2020

Zonwerende folie raam

Een Offerte aan via het Formulier. Bestel bij dé Raamfolie Specialist! Bespaar tot wel via kiesproduct. Shop nú eenvoudig en snel op beslist.


Gelukkig biedt de zonwerende raamfolie van Raamfolie-Winkel.

Binnen ons assortiment van warmtewerende raamfolies onderscheiden we interieur en exterieur zonwerende folie. De exterieur folie wordt aan de buitenkant van het raam geplakt en onderscheidt zich van de interieur raamfolie door een hogere kwaliteit. Alle zonwerende raamfolies worden geleverd met een duidelijke installatie instructie.


Folies per vierkante meter worden ook geleverd met een overmaat van cm. U ontvangt bij uw bestelling een Gratis montage gereedschapsetje. Zo kunt u zonder zorgen de zonwerende folie zelf monteren. Het folie tegen de zon heeft een standaard breedte van centimeter.


De lengte kun je zelf kenbaar maken in het keuze menu.

Met zonwerende raamfolie houd je heel veel warmte van de zon buitenshuis. In ons assortiment vind je verschillende soorten zonwerende folie. Voordat je een keuze uit ons assortiment zonwerende folies maakt, willen we je. Zoek filter ‘Transparantie’ en klik het hokje met ‘Niet transparant’ aan. Je komt dan uit bij plakfolie waarmee je je raam helemaal dicht plakt.


Het aanbrengen van folie op je raam kan op twee manieren. Zonwerende folie van top kwaliteit! Raamfolie Expert werkt met diverse kwaliteitsfolies, allemaal met het beste effect en speciaal geschikt voor een unieke toepassing. Denk aan speciale folies voor enkelzijdig en dubbelglas, wel- en niet-reflecterende folies.


Op al onze zonwerende folies krijgt u tot jaar garantie. Zaken als luxeflex ed zijn dus geen zonwering maar lichtwering. Zon zal namelijk gewoon door het glas komen alwaar het voor bijv luxaflex wordt opgenomen. Kort gezegt binnen zonwering bestaat niet.


Glas laat vrij gemakkelijk warmte en zonlicht door en dit kan tot een serre-effect leiden. Op zoek naar zonwerende folie om warmte, hinderlijke schittering, uv-stralen of verkleuring van jouw woonaccessoires tegen te gaan? Dan ben je hier zeker aan het juiste adres!

Ga eenvoudig en voordelig zelf aan de slag met zonwerende folie. Dit warmtewerende raamfolie plak je zelf op je ramen. Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd.


Bereken wat jouw houten kozijn kost. Verschil tussen warmtewerende folie en zonwerende folie. Als u op zoek bent naar zonwerende folie om UV straling, verkleuring van accessoires en warmte tegen te gaan, dan bent u bij ons op het juiste adres.


Er is eigenlijk geen verschil tussen deze twee soorten raamfolies, het is slechts een andere benaming. Het raamfolie in deze categorie is zowel zonwerend als warmtewerend en zorgt daardoor dus voor minder warmte in huis en minder zonlicht in huis. Inkijk beperken maar met behoud van het van buitenkomend daglicht. Hierdoor blijft de afgeplakte ruimte licht. De statische raamfolie van d-c-fix plakt aan je raam zonder lijm, hierdoor kan de folie eindeloos.


De verschillende type glasfolies hebben verschillende doelen, zo gaat zonwerend folie felle zonnestralen tegen, melkglas raamfolie gaat inkijk tegen en verduisterende raamfolie zorgt voor een donkere ruimte. Let voor aanschaf op de bevestiging. Zelfklevende folie bevat een kleef laagje, waardoor je het eenvoudig op de ruit plaatst. Wij leveren onze zonwerende folie door heel Europa volledig gratis! Wij hebben alle zonwerende folie op voorraad liggen waardoor wij gelijk dezelfde dag uw bestelling verzenden.


Dit zorgt ervoor dat u de folie snel in huis heeft. Wij hebben onze producten zo gemaakt dat alle zonwerende folie makkelijk is aan te brengen op alle soorten ramen. Handig wanneer je eens wilt wisselen van dessin.


Dit maakt het aanbrengen nog gemakkelijker. Je kunt de statische raamfolie namelijk zo vaak van het raam trekken als je wil tot deze helemaal goed zit. En de statische raamfolie verwijderd je na jaren in een handomdraai. Deze folie is daarom permanent.


Plak de folie op een raam , kast, spiegel, deur of keukenkastje: raamfolie kan in principe overal op aangebracht worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts