woensdag 8 januari 2020

Xxl rolgordijn

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Mooi wonen en altijd verrassende acties. Goedkoper Dan In De Winkel. Rolxx rolgordijnen zijn de perfecte raamdecoratie voor elk raam.


Kies voor transparante doeken, verduisterende gordijnen, zonwering of gordijnen op maat. Het is verkrijgbaar tot meter breed en meter hoog (of omgekeerd). Of indien nodig nog breder dankzij een speciale steun die het mogelijk maakt meerdere rolgordijnen naast elkaar te hangen. Bij een rolgordijn welke hoger is dan 3x de breedte is de kans zeer groot dat deze scheef zal oprollen. Het meebestellen van een spankabel is dringend te adviseren, indien geen spankabels zijn toegepast zal het scheef oprollen niet te corrigeren zijn.


De XL rolgordijnen zijn in verschillende stofsoorten verkrijgbaar. XXL - rolgordijnen op maat tegen superprijzen. Veel te kiezen qua stoffen en zelfs motorbediening. Omdat je de stoflagen op elke gewenste stand kunt schuiven, kun je oneindig variëren met het licht. Als het duo rolgordijn neergelaten is, zijn de stofbanen altijd gesloten.


XXL rolgordijnen zijn verkrijgbaar tot zes meter breed en drie meter hoog, of drie meter breed en zes meter hoog. Rolgordijnen worden van mini tot maxi XXL systemen gemaakt. Het geeft uw interieur een strakke designlook en koude of warme bruggen worden vermeden. Maximale afmetingen XL rolgordijnen. De rolgordijnen worden geleverd tot en met een maximale breedte van meter.


Het rolgordijn XL wordt naar aanleiding van je bestelling volledig op maat voor je gemaakt. Bekijk goed de meetinstructie voordat je de definitieve maat invult. Kies uit 9producten vanaf € 100. XXL rolgordijnen - Wi-Homestyling is een toonaangevende website voor gordijnen, overgordijnen, kleuradvies, interieur en interieurontwerp enz. Bezoek onze showroom in Den Haag en laat u adviseren!


Dan hebt u precies gelijk met onze op maat gemaakte Rollo XXL. Heeft u extra grote ramen? Dankzij deze afmetingen kan deze jaloezie ook betrouwbaar als ruimteverdeler worden gebruikt.


Onze extra grote rolgordijnen kunnen tot 6m breed en meter hoog gemaakt worden zonder lasnaa of omgekeer ze zijn gemakkelijk in te bouwen en geven elke interieur een strakke designlook. De doeken zijn naar keuze transparant, afsluitend of verduisterend (beperkter in breedte), bestaan in verschillende kleuren en zijn warmtewerkend en brandvertragend. Duo rolgordijn XL linnen structuur.


Naast neutrale en moderne interieurkleuren is dit duo rolgordijn ook verkrijgbaar in de opvallende kleuren violet, aqua en steen (rood). Bij dit duo rolgordijn komt het doek robuuster over. Deze raamdecoratie vult het clean ontwerp van de architect perfect aan. Onze XXL rolgordijnen kunnen een groot formaat aan met behoud van de kwaliteit van een rolgordijn op klein formaat.


Tot zes meter breed en drie meter hoog, of omgekeerd. Op zoek naar een rolgordijn op maat? Hewo rolgordijnen worden als ze binnen de stofbreedte vallen dan ook altijd in de juiste rolrichting gemaakt.


Je bent er dan zeker van dan je rolgordijn strak hangt en de zijkanten niet omkrullen. Dit is een geminimaliseerde vorm van rolgordijnen in vrijhangende uitvoering, bestemd voor montage op afzonderlijke raamvleugels. Dit is een eenvoudige, lichte constructie, die het rolgordijn uiterst sierlijk en subtiel maakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts