donderdag 16 januari 2020

Metaallak buiten

Bij Praxis vind je diverse soorten metaalverf die geschikt zijn voor jouw verfklus. Bestel de metaalverf eenvoudig online. Metaallak – Direct AluZinc.


Metaallak buiten

Hammerite Direct AluZinc metaallak is een decoratieve metaallak speciaal voor non-ferro metalen zoals aluminium, gegalvaniseerd metaal, RVS en zink. Door de speciale 2informule kan dit product zonder primer of grondverf direct over non-ferro metaal aangebracht worden. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel direct online. Bij KARWEI kun je hoogwaardige metaallak kopen en heb je keuze uit een ruim assortiment. Met bekende merken als Hammerite en Flex weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt, tegen een aantrekkelijke prijs.


Sterke, kras- en stootvaste, hoogglanzende, dekkende lakverf op basis van alkydhars voor binnen en buiten. Met metaallak is het goed mogelijk om verschillende onderdelen van metaal een andere kleur te geven. Of het nu gaat om een tv-beugel, verwarming of lampenstandaard iedereen wil wel eens vernieuwing in huis.


Metaallak buiten

Naast verschillende kleuren heeft HORNBACH ook transparante metaal lak in het assortiment. Het stopt het roestproces en geeft maar liefst jaar roestbescherming. Hammerite producten zijn speciaal ontwikkeld om een ultrasterke barrière te creëren, die bestand is tegen beschadigingen, krassen en vocht. Hammerite metaallak is in diverse kleuren leverbaar en is UV-bestendig waardoor het metaal langdurig mooi blijft. In Verf of Spuitbus verkrijgbaar.


Op zoek naar een Lak Voor buiten ? Lak koop je eenvoudig online bij bol. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel. Hammerite Direct over Roest metaallak is waterafstotend en weerbestendig waardoor je het goed kunt gebruiken worden voor de bescherming van allerlei metalen objecten buiten. Hammerite hoogglans metaallak is in diverse kleuren leverbaar en is UV-bestendig waardoor het metaal langdurig verfraait. De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA!


Metaallak buiten

Stopt het roestproces en biedt een duurzame bescherming. Voor binnen en buiten op roestige en kaal metalen ondergronden. Deze metaallak kan direct over roest aangebracht worden, er is dus geen grondverf meer nodig. Dit product is kras en stootvast, stopt het roestproces en geeft jaar bescherming tegen roest.


Geschikt voor ijzer en staal, roestweren grondverf en aflak in een. Hoogglanzende, highsolid lakverf voor zowel binnen als buiten. Duurzaamheid tot jaar.


Metaallak buiten

Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. Verfdiscounter heeft een groot assortiment aan topmerken voor de laagste prijzen. Goed UV-bestendig en zeer geschikt voor zowel buiten als binnen. Lakken en roestbescherming in één werkgang, hoogwaardig en watervaste roestwerende verf, goed dekken zijdemat, uitstekende corrosiebescherming.


Een waterverdunbare metaaleffect lak op acrylaatbasis voor buiten en binnen. Decoratief metaaleffect voor binnen en buiten. Verwerking: verwerkingstemperatuur tussen °C en °C.


Het is misschien niet het eerste waar u aan denkt bij verven, maar ook metalen oppervlakten in en buiten het huis kunnen wel eens een goede schilderbeurt gebruiken. Bij het verven van metaal zijn er een aantal factoren waar u stil bij moet staan. Het verven van metaal gaat namelijk net iets anders dan bij het verven van andere materialen. Deze fitex metaallak hoogglans geeft een langdurige bescherming en kan gebrui kt worden voor zowel binnen als buiten. Voor het aanbrengen van de metaallak adviseren wij om de ondergrond eerst te ontvetten.


Hiervoor kunt u de B-clean gebruiken. Luchtdrogende lakverf voor binnen en buiten op basis van speciaal alkydhars. Deze hoogglans metaallak onderhoudt en beschermt metaal in één enkele laag. Je mag de verf direct aanbrengen op roest.


Hammerite Hamerslag metaallak is een terpentineverdunbare, decoratieve roestwerende metaallak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts