dinsdag 14 januari 2020

Sigma schakelverf hoogglans

Beschikbaar in verschillende kleuren. Sigma verf koop je online bij Verfonline-XL. Bekijk dan snel ons assortiment!


Sigma Coatings streeft er voortdurend naar om superieure verven en coatings te ontwikkelen en te produceren voor haar opdrachtgevers. Onze producten moeten een hoogwaardige oppervlaktebescherming, afwerking én verfraaiing bieden en daarbij mens en milieu zo min mogelijk belasten.

Schakelverf is bij voorkeur geschikt voor niet maatvast geveltimmerwerk. Bij de laatste toepassing is zeer grondig reinigen en volledig mat schuren noodzakelijk. Je kunt namelijk met één soort verf zowel gronden, voorlakken en aflakken.


Dit volwaardige 1-pot systeem is een uitstekende keuze voor bijvoorbeeld nieuw hout. Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Geschikt voor het schilderen van houtwerk, gevel-betimmeringen.


Wij adviseren je graag over de situaties waarin je het best gebruik kunt maken van de schakelverf van bijvoorbeeld Sigma of Sikkens, net als van de andere A-merken uit ons assortiment.

Het is een speciaal type verf, met een aantal belangrijke voordelen. Bespaar tot wel via kiesproduct. Sigma hoogglans › Boonstoppel hoogglans › Trimetal hoogglans › Herfst en Helder hoogglans › Wijzonol hoogglans › Sikkens hoogglans › Evert Koning hoogglans › Nelf hoogglans › Zijdeglansverf voor hout › Veveo zijdeglans hout › Boonstoppel zijdeglans hout › Sikkens zijdeglans hout › Trimetal zijdeglans hout › Sigma. Zijdeglanzende solventgedragen grond-, voor- en aflak voor binnen en buiten op basis van alkydhars. Voor de laagste prijs op Beslist.


Gebruiksdoel Gronden, overgronden en afschilderen van hout. Overgronden en afschilderen van staalconstructies. Sigma Schakel Continu Semi-Gloss is een superieur één-pot systeem voor de koude wintermaanden. Ideaal voor het gronden, overgronden én afschilderen bij temperaturen tussen 0°C en 5°C. Beide producten hebben dezelfde hoge kwaliteit en glansgraad.


Verwerkbaar van 5°C tot 30°C. Met name geschikt voor toepassing in een meerjarensysteem. Verf van topmerken zoals Sikkens, Sigma Coatings en Wijzonol voordelig online bestellen bij Verfcompleet. Tot korting op professionele merken Sikkens, Sigma. Vochtregulerende zijdeglanzende grond-, overgrond- en afschilderverf.


Veelzijdige halfglanzende grond-, overgrond- en afschilderverf.

Eventueel verweerd hout tot op het gezonde hout verwijderen door middel van mechanisch schuren. Daarna de betreffende delen impregneren met Sigmalife VS-X Satin. Kaal gemaakt hout of onbehandeld hout. Let op: de weergegeven kleuren kunnen (licht) afwijken van de werkelijkhei dit is afhankelijk van de instellingen van uw beeldscherm.


U kunt alleen de schakelverf inzetten voor twee doeleinden, gronden en aflakken. Een nadeel van een schakelverf is dat de hoogst haalbare glansgraad zijde-glans of Semi-gloss is. Een hoogglans variant is simpelweg niet te maken, vanwege de bindmiddelen en bestanddelen die nodig zijn om een grondverf en lakverf in een te maken.


Bent u op zoek naar de juiste systeem of schakelverf maar kunt u geen keuze maken, e-mail ons dan gerust en wij zullen u de juiste verf adviseren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts