dinsdag 14 januari 2020

Zonwerende folie

Bestel het nu gemakkelijk online! Zelfklevende plakplastic voor het beplakken van keukenkastjes, meubels en koelkast. Koop hier onze lichtstraat Alumon, HMG of de Atlas ventilatienok.


Zonwerende folie is enorm functioneel en biedt bescherming tegen de zon. Dan bent u bij zonwerendefolie. Op zoek naar zonwerend glasfolie om warmte, hinderlijke schittering, uv-stralen of verkleuring van jouw woonaccessoires tegen te gaan?

Ga eenvoudig en voordelig zelf aan de slag met zonwerend folie. Dit zonwerend raamfolie plak je zelf op je ramen. Alle zonwerende raamfolies worden geleverd met een duidelijke installatie instructie.


Folies per vierkante meter worden ook geleverd met een overmaat van cm. U ontvangt bij uw bestelling een Gratis montage gereedschapsetje. Zo kunt u zonder zorgen de zonwerende folie zelf monteren. Hierdoor zijn de folies perfect te gebruiken als raamisolatie folie. De donker getinte en spiegelende warmtewerende raamfolies kunnen een temperatuurverlaging van maar liefst tot graden opleveren!


Isolerende raamfolie geeft direct resultaat!

Onze zonwerende folies hebben in de winter nog een prettige bijkomstigheid. Zonwering zit namelijk ALTIJD aan de buitenkant. Zaken als luxeflex ed zijn dus geen zonwering maar lichtwering.


Zon zal namelijk gewoon door het glas komen alwaar het voor bijv luxaflex wordt opgenomen. Deze warmt op en zal middels straling de ruimte alsnog opwarmen. Kort gezegt binnen zonwering bestaat niet. Deze zonwerende glasfolie heeft als doel dat de temperatuur in uw gebouw omlaag wordt gebracht, de scherpte van het zonlicht minder hinderlijk is en het UV-licht tot bijna 1 blokkeert.


De statische raamfolie van d-c-fix plakt aan je raam zonder lijm, hierdoor kan de folie eindeloos hergebruikt worden. Raamfolie kan op veel verschillende manieren ingezet worden. Zo kan het gebruikt worden op deuren, ramen, en alle andere glazen oppervlaktes. Deze folie werkt zonwerend en vermindert hittestraling en verblinding. Heb je last van hitte in de zomer, dan is zonwerende raamfolie misschien een goed idee.


Die houdt een groot deel van de hitte van zonnestralen tegen. Bedenk wel dat je daardoor in de winter ook minder profijt hebt van de zonnewarmte. Wil je dat er helemaal geen licht meer door de ramen komt? De verschillende type glasfolies hebben verschillende doelen, zo gaat zonwerend folie felle zonnestralen tegen, melkglas raamfolie gaat inkijk tegen en verduisterende raamfolie zorgt voor een donkere ruimte.


Let voor aanschaf op de bevestiging. Een aardig voordeel van de meeste zonwerende folies is dat ze de schittering op beeldschermen aanzienlijk verminderen, soms tot -.

Voorkom energieverlies en bespaar direct geld. Bespaar tot wel via kiesproduct. De grootste keuze auto raamfolie. Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost.


Denk aan speciale folies voor enkelzijdig en dubbelglas, wel- en niet-reflecterende folies. Op al onze zonwerende folies krijgt u tot jaar garantie. Het folie dat deels de zon tegenhoudt heeft een breedte van 50cm. De lengte mag je zelf kiezen. Eenvoudig op ramen aan te brengen!


Je hebt namelijk geen lijm nodig bij het aanbrengen van dit product alleen het schutvel verwijderen en daardoor kan het product meerdere keren gebruikt worden. Goedkoop zonwerend raamfolie De meest energie zuinige manier om je huis koel te houden is zonwerende raamfolie. Zon en warmtewerende folie Met de spiegelende zonwerende folie kunt u bijvoorbeeld tot wel aan zonnewarmte weren en ook de neutraal getinte glasfolie weert de warmte tot wel.


Bij HR glas wordt aangeraden om de raamfolie aan de buitenzijde aan te brengen met een folie voor buiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts