dinsdag 28 januari 2020

Stoelen bert plantagie

Zoek naar bert plantagie op de nieuwe KensaQ. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Bekijk ons unieke assortiment stoelen. Ontdek ons unieke woonassortiment online.


Tijdloos Nederlands design meubilair.

Het oer-Hollandse merk heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een designmerk van wereldformaat. De bert plantagie collectie bestaat uit moderne eethoeken, banken en kastcollecties. Bert Plantagie is een oer-Hollands merk met kwaliteitsmeubelen. Stefan Steenkist en Roderick Vos zijn twee bekende designers die telkens weer een tijdloze en stijlvolle collectie weten te presenteren. Stoelen zijn een belangrijk onderdeel van ieder interieur.


Van ruime comfortabele leren stoelen voor gezellig na te tafelen tot in de late uurtjes, of om ‘s morgen onder het genot van een kop koffie het actuele nieuw te lezen. Stoere bert plantagie fauteuil. In een gebruikte zeer goede staat.


Rvs frame en goed zitcomfort.

Massief eiken bert plantagie rocky eetkamertafel 240x1cm. Prachtige royale tafel in grey olie. Bert heeft veel kennis en ervaring meegenomen, maar heeft ook het roer grondig omgegooid met de bouw van een nieuw pand en de nieuwe naam. Verfraaien van uw huis met Stoelen. Ruim assortiment online bestellen!


Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een van de belangrijkste meubelmerken in Nederland. Met de collectie banken, fauteuils, stoelen en tafels, kasten en dressoirs vertaald het merk meubeltrends op geheel eigen wijze. De collectie bestaat uit een zeer uitgebreid aanbod stoelen , fauteuils, eetkamerbanken en barkrukken in vele kleurkeuzes en varianten. Iedere stoel bevat een maatwerkelement, zodat je tot een optimale keuze kunt komen. Uiteraard vindt u voorbeelden hiervan bij Brok Interieur.


De fauteuils, stoelen , kasten en tafels zijn toegankelijk en spreken een breed publiek aan. Doordacht design zorgt voor strakke blikvangers van hoge kwaliteit en aangenaam zitcomfort. Het uitgangspunt is een verantwoorde en eerlijke keuze met als resultaat een herkenbare collectie. De collectie kenmerkt zich door de pure uitstraling en de stijlvolle, tijdloze ontwerpen. Dit merk behoort niet voor niets tot de top van het internationaal succesvolle ‘Dutch design’.


Door het smalle frame is deze stoel perfect in iedere ruimte. Denk bijvoorbeeld aan een mooie ronde. En kom je er zelf niet uit, dan helpen de interieuradviseurs van Woonboulevard Poortvliet je graag verder!

Zowel voor starters, jonge gezinnen en gesettelde stellen zijn er passende Bert. De beste tweedehands bert plantagie resultaten. Aanbod van leden en sites zoals Ebay. Sfeer, gezelligheid en uitstekend comfort tegen een zeer concurrerende prijs. Een oer- Hollands merk met tijdloze design meubelen.


Kleur is een van de uitgangspunten van het merk met de slogan ‘Color your. Hollands merk dat meubel-trends op geheel eigen wijze vertaalt in een actuele collectie banken, fauteuils, stoelen en tafels, kasten en dressoirs. Het is een oer-Hollands merk, dat werkt met Nederlandse topdesigners zoals Hans Daalder, Roderick Vos en Stefan Steenkast. De collectie van bert plantagie bestaat uit tijdloze en eigentijdse modellen van Nederlandse bodem.


Verleidelijk design tegen betaalbare prijzen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts