woensdag 29 januari 2020

Stalen plinten

Eigen Montageteam mogelijk, Bestel Nu! Dé specialist op het gebied van deurbeslag. Bekijk ons ruime assortiment hier! Onze metalen plinten zijn gemaakt van aluminium of roestvrijstaal (RVS). Stalen plinten maken het helemaal af.


Te bestellen in diverse hoogte en dikte.

Verkrijgbaar in zwartstaal, RVS of gecoat in een standaard Ralkleur. Onze aluminium plinten zijn leverbaar in diverse hoogtes en afwerkingen. Je vindt hier het volledige aanbod aan aluminium plinten in de verschillende bewerkingen. Het ene model is gemakkelijk te lijmen, terwijl een ander model weer gemakkelijker monteert door middel van muurdragers.


Rvs plinten op maat direct online bestellen in diverse vormen, diktes, soorten rvs en afwerking als gla k3geslepen, geborsteld en traanplaat. Goedkoop uw rvs keukenplint, rvs dweil plint , rvs overzet plint , rvs horeca plint of rvs plint met kabelgoot bestellen? U kunt uw eigen rvs design plint online samenstellen.


Omdat onze medewerkers ook graag met vakantie gaan, werken wij met een lagere bezetting.

Metalen plinten worden beschermd vervoerd. De RVS plint en de aluminium plint zilver mat geanodiseerd worden geleverd met een beschermende folielaag op de zichtzijde, zodat de plinten beschermd zijn tijdens het transport en de montage. In deze categorie vind je eindstukken, hoekstukken en koppelstukken voor al onze aluminium plinten.


De moderne look van deze plinten maken uw interieur zeer exclusief. Leverbaar in meerdere uitvoeringen met modellen. Zowel in geborsteld aluminium en RVS look hebben we meerdere modellen en afwerkingen.


MDF is glad en is daardoor mooi en strak af te werken. Doordat onze plinten bewerkt zijn met lak in plaats van folie, zijn ze ook eenvoudig bij te werken. Ontdek ons ruime assortiment!


Kies uit producten vanaf € 395. Handgemaakte stalen plinten ! Plinten tegen de laagste prijzen. Maatwerk rvs, aluminium, messing, staal en cortenstaal direct online besteld of via een vrijblijvende offerte. De minimale dikte van de plinten geven direct een strakke uitstraling en afwerking. Het profiel (de zijkant) van een overzetplint ziet eruit als een omgekeerde hoofdletter L: Er zijn ook overzetplinten waarmee je kabels in je plint kunt wegwerken.


Voor bedrijf en particulier. Net als alle vloerbekleding van Quick-Step zijn onze plinten aan kwaliteitscontroles onderworpen, waardoor je Quick-Step garantie kunt genieten voor nog vele zorgeloze jaren.

Aluminium plinten is beschikbaar in verschillende varianten. Waaronder natural, rvs look, vooraf gelakt en gepoedercoat. Storax RVS plinten op maat, inclusief montage. Ronde kolommen, binnen- en buitenhoeken.


Eenvoudig online bestellen. De gecoatte aluminium plint is in blank en geanodiseerd profiel leverbaar. Doordat de profielen gecoat zijn op ral kleur passen ze altijd bij de door u gewenste uitstraling. Ze hebben een aantal voordelen. Zo zijn aluminium plinten zeer sterk, watervast en hebben ze een strakke moderne uitstraling.


Zaagverlies: 5mm per zaagsnede Werkende hoogte van de plint maximaal 250mm (inclusief voetafdichtprofiel). Deze plinten worden veel toegepast op strakke industriële vloeren, om zo een moderne sfeer te creëren. De gewenste plinthoogte kunt u bij de opties aangeven. Zo kun je eenvoudig de plint kiezen die het beste bij jouw stijl past. Natuurlijk hebben we ook verschillende afmetingen, zodat je minder hoeft te zagen en puzzelen.


Vaak worden de plinten ook geschilderd in de kleur van de muur, dan worden de plinten door Bminus voorzien van een grondverf op de gewenste zichtzijde. Een mooie laminaatvloer maak je nog mooier door deze af te werken met plinten. Zo kun je kiezen voor plinten bijpassend bij de kleur van je vloer, of voor hoge witte plinten in diverse profileringen.


Bij KARWEI kies je daarnaast uit plakplinten, muurplinten of overzetplinten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts