woensdag 8 januari 2020

Sikkens high gloss

Sikkens high gloss voor groothandelsprijzen. Zeer ruim aanbo Morgen in huis! Bent u op zoek naar kwaliteit Verf? Bekijk dan snel ons assortiment! UV- en weersinvloeden, om langer te kunnen genieten van mooi schilderwerk.


Sikkens high gloss

Het product is verwerkbaar van ˚C tot ˚C. Deze hoogglans verf is van de hoogste kwaliteit en daardoor favoriet bij vele professionele schilders. De verf is lekker makkelijk aan te brengen met een roller of kwast. Rubbol Express High gloss (TDS) TDS.


Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Dit vindt u bij geen enkel ander merk terug! Je kunt de verf eenvoudig online bestellen, direct bij ons uit de eigen voorraad.


Sikkens high gloss

We gaan er snel voor je mee aan de slag, zodat je niet lang op de verf hoeft te wachten en daar buiten snel mee kunt schilderen. Redox PUR Finish High Gloss comp B (MSDS) CLP MSDS. Met de nieuwste technologie is dit super product ontwikkeld welke tot wel jaar lang mee gaat. Vandaag besteld bij Verfpoint. Gratis verzending vanaf € 200!


Het alkyd-bindmiddel is met een gepatenteerde hars, STAR, gemodificeerd. Deze hoogglanslak is extreem weerbestendig en biedt wetenschappelijk bewezen bescherming tegen uv-straling. Hierdoor geeft deze lakverf tot wel jaar bescherming en is hij onderhoudsvrij. De beste manier om binnen mee te lakken, voor een geweldige bescherming. Dankzij deze lak voor binnen heb jij nooit meer last hebt van vette vingers op bijvoorbeeld de deuren of de.


Bij goed gebruik kan kan de lak tot wel jaar bescherming bieden. Op werkdagen reageren wij vrijwel direct. Bellen kan natuurlijk ook! Ten opzichte van andere alkyd hars producten heeft zal Finura High Gloss minder snel vergelen als deze binnenshuis gebruikt word.


De hoogglanslak heeft een goede weervasthei vloeiing en een hoge dekkracht. Deze verf heeft een snelle droging en goede doordroging. Door de extreem lange levensduur is deze lak erg geschikt om te worden toegepast in onderhoudssystemen voor buitenschilderwerk. Die tweede is een extreem goede primer, waarmee je kunt rekenen op unieke glanzende eigenschappen. Hoge glans en uitstekend glansbehoud.


Sikkens high gloss

Deze watergedragen lak met hoogglans uitstraling uiterlijk en is zeer geschikt voor al het houtwerk binnen. De lak is krasvast en heeft een mooie vloei. Huidvetbestendig dus zeer geschikt voor deuren en kozijnen. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product.


Klik hier voor meer details over dit product € 87.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts