vrijdag 10 januari 2020

Luxaflex ophangsysteem

Luxaflex ophangsysteem

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Alle jaloezieën vind je op beslist. Bestel simpel jouw raamdecoratie online. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Er zit ook een verschil of de Luxaflex in het kozijn wordt gemonteerd ( in de dag) of op het kozijn (op de dag). Als je het zelf opmeet moet je in ieder geval rekening houden als de Luxaflex in het kozijn komt te hangen dat je links en rechts een paar mm ruimte overlaat. Alle montagesteunen waterpas en in één lijn monteren.


Luxaflex jaloezieën zijn in verschillende uitvoeringen te bestellen voor bv. Koordrem in de bovenbak van de jaloezie ( Koordrem moet Appart Bijesteld worden ) dit te beoordelen als je naar het raam. Zelf uw jaloezieën ophangen. U hoeft geen ervaren klusser te zijn om uw eigen jaloezie(ën) op te hangen. Als u onze duidelijke montage-instructies nauwgezet opvolgt.


Luxaflex ophangsysteem

Koop bij de fabriek en bespaar tot wel ! Wij produceren alle soorten zonwering, waaronder jaloezieën en rolgordijnen, in onze fabriek voor u op maat. Aluminium jaloezieën ophangen is heel eenvoudig. In deze klusvideo legt GAMMA je stap voor stap uit hoe je dit doet.


Ketting-bediening Luxaflex voor buis-binnen-diameter 31mm. RVS metalen optrek-ketting. Linkse of Rechtse bediening. Jaloezieën van alle merken op beslist. Raambekleding Luxaflex , in de dag.


Luxaflex ophangsysteem

In nette staat, zeer goede kwaliteit. Alle ophang haken en schroeven zijn aanwezig. Diverse afmetingen (breedte raamkozijn x lengte luxaflex ). Verzeker u ervan dat de plaats van de bevestiging voldoende deugdelijk is. Bevestigen standaardsteunen (Type 10) Plaats de steunen op de wand (1a), tegen het plafond (1b), ook schuine plafonds zijn geen probleem, of zijdelings in het kozijn (1c). De steunen zijn links en rechts uitwisselbaar.


Gordijnen en raamdeco ophangen? Kwantum is niet alleen thuis in gordijnen en andere vormen van raambekleding, maar ook in ophangsystemen daarvoor. Eén van de ophangklemmen (zie afbeelding) van de jaloezieën is stuk gegaan.


Ik kan niet vinden waar ik dit kan kopen, in ieder geval niet in de bouwmarkt. Dan kun je je nieuwe raamdecoratie heel simpel bevestigen met onze klemdragers. Deze dragers klem je simpelweg vast op je ramen en hier monteer je je raamdecoratie op.


Zo kun je eenvoudig je plissé gordijnen, jaloezieën of rolgordijnen op kunststof kozijnen bevestigen. Kies ook voor dit ophangsysteem voor gordijnen zonder boren. Productinformatie Luxaflex Duette Shades Door de unieke honingraatstructuur van Duette Shades van Luxaflex wordt een zacht, uniek product gemaakt wat ook nog eens erg energie efficiënt is. Om deze raamdecoratie-producten te assembleren en te produceren kopen wij onderdelen en stoffen in bij o. Hunter Douglas (moederbedrijf Luxaflex ). Kwalitatief doen al onze producten zeker niet onder voor merken zoals BC, Luxaflex , Sunway enz.


Zonder boren eenvoudig je horizontale jaloezie aluminium bevestigen op een houten of kunststof draai-kiepraam. Fijn dat ze los verkrijgbaar zijn. Want ze gaan er snel kapot, of werken soms niet goed. Zo bepaalt u zelf de lichtinval. Onderdelen vouwgordijnsystemen.


Alle (reserve)onderdelen voor de diverse soorten en merken vouwgordijnsystemen van vroeger en nu. Op zoek naar raamdecoratie? Bekijk ons assortiment of alle raamdecoratie aanbiedingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts