vrijdag 31 januari 2020

Projectie folie op glas

Van zonwerende glasfolie tot decoratieve folies. Een Offerte aan via het Formulier. Ontdek wat onze beste glazen zijn voor een geslaagd diner. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen.


Shop nú eenvoudig en snel op beslist.

Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Deze folie is geschikt voor op glas , om op te projecteren. Flexibele raam communicatie. Breng elk raam tot een leven met onze GSW projectiefolie. Nooit meer stickers en lijm resten je hebt altijd schone ramen.


Folie kan prima functioneren als projectiescherm. Voordeel van projectiefolie is dat het product overal te plaatsen is.

Ook is de attentiewaarde hoog, omdat er gewerkt kan worden met meer lichtsterkte. Schermen en films voor projectie langs achterzijde. Voortaan kunt u elk venster en elke glazen wand omvormen tot een digitaal scherm door eenvoudigweg. Een andere methode om glas te blinderen is met behulp van een LCD privacy.


Autobedrijf Hordijk is gelegen langs een drukke autoweg in Ermelo. Omdat deze klant hier al meerdere jaren is gevestig was hij op zoek naar nieuwe aandachtsmiddelen. Samen met Feelvision is er daarom besloten om een 100Inch projectie folie op het raam van de showroom te plaatsen.


Vind de beste selectie projectie folie op glas fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit projectie folie op glas voor de dutch luidspreker markt bij. Door op de knoppen hiernaast te klikken kun je deze cookies weigeren en specificeren. Door op ‘Accepteren’ te klikken of door verder gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Ik weet niet of glas schuurbaar is, heb ik nooit getest. Anders kan je proberen om een stukje glasplaat aan beide zijden zeer grof te schuren.


Glas met controleerbaar doorzicht. Of met andere woorden maak uw glaswand doorzichtig wanneer u dat wenst. Met slechts één druk op de knop van doorzichtig naar ondoorzichtig.


Deze toepassing maakt gebruik van een speciale film van vloeibare kristallen (LC) welke is geplaatst tussen twee 5mm.

Bestel je Glasfolie online. Touchscreen folie op de etalageruit. Bij toepassing op een etalageruit kan iedere geïnteresseerde voorbijganger het interactieve touchscreen bedienen, met de hand en dóór het glas heen. De bedrading in de touchscreen folie reageert op aanraking van de ruit. Door gebruik te maken van glas projectie kun je nu ieder raam en etalage veranderen in een interactieve display.


De projectie is duidelijk, innovatief en kan bovendien zeer mooi zijn. Glas projectie is geen ingewikkeld product, het is eigenlijk vrij eenvoudig. Maak uw glazen scheidingswand dynamisch en interactief met behulp van een speciaal glaspaneel met Touch techniek.


Dit systeem combineert beamer projectie op een holografische of LCD folie in combinatie met touch-screen bediening. Zelfklevende retroprojectiefolie DILAD WSK. Projectie folie op glas DILAD WSK wit mat voor retroprojectie op glas en plexiglas. Resultaten van zoekmachines! Naast stilstaande projectie -units, verzorgen wij ook al rijdend projecties waardoor we mobiel op verschillende objecten en gebouwen kunnen projecteren.


Het voordeel van wildbeamen is dat er verspreid over een sta gebied of regio geprojecteerd kan worden. Dit visuele spektakel heeft een grote impact en zorgt voor veel aandacht en exposure.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts