maandag 20 januari 2020

Vette bougies

Bestel Bougies voor iedere auto. Zoek de juiste onderdelen met uw kenteken! Meer dan miljoen auto onderdelen. Vind de geschikte onderdelen met je kenteken! Alle Onderdelen voor iedere auto.


De Goedkoopste zoeken op kenteken!

Voordelig bij MijnAutoOnderdelen! DatuOmschrijving: Bij slechte weersverwachting zodat de rit niet doorgaat a. De club heeft als doel de hobby voor oude bromfietsen te bevorderen en het organiseren van toertochten voor haar leden. Snuffelhoek Vraag en aanbod voor aan de bromfiets gerelateerde artikelen. Een maandje of wat geleden een kleine beurt laten geven en nu slaan de bougies snel vet.


Normaal gezien is het starten en rijden (nu bij de kou wat langer starten). Maar de bougies die bij de kl. Heeft iemand daar een verklaring voor.

Daar zit een elektriciteitsdraadje en die valt steeds af van dat punt waar die vast moet zitten. Enig idee wat dat is of hoort dat? De auto start af en toe moeilijk en heeft het nu ook wat lastiger met optrekken. Ook maakt de auto schijnbaar meer herrie. Op hogere snelheid merk ik vrij weinig.


Kan dit aan de bougies liggen? Wat zijn de symptomen voor minder goed werkende bougies ? Nu blijkt een van de bougies te zwemmen in de olie. Een man rijdt met zijn brommer langs een weiland met een zwart en en wit paard. Plots begint de brommer te stotteren en slaat af. Een vette bougie , zegt het wit paard.


De man kijkt verbaasd naar het wit paard en kijkt zijn bougie na, en jawel hoor, inderdaad een vette bougie. Hij herstelt dit en rijdt verder. David Silver zie ik ook nog een aparte pakking voor de bougies , op de tekening te zien zit deze tussen kleppendeksel en de kop.


Oldtimer bromfietsclub De Vette Bougie uit Deurne tijdens hun promotietour voor de clubkas campagne van Rabo bank Peelland Zuid. Onthoud wel dat een vuile bougie vaak het resultaat is van een verkeerde bougie of een slecht afgestelde motor. Ofwel: het probleem los je niet op door de bougie schoon te maken.


Er zijn heel verschillende soorten bougies.

Als je niet weet wat voor bougies er in jouw mo-tor zitten, koop dat de standaard bougies die bij jouw motor. De kleur van de bougie in een 2-takt motor kan je veel vertellen over de conditie en het afstellen (tuning) van de motor. Zou je aanraden om eens een erin te zetten. Een zit vaak al in een wat snellere gietijzer. Dus kan best zijn dat de bougie door te heet worden is doorgebrand.


Een koudere bougie zal kunnen helpen. Het probleem dat ik heb is dat hij regelmatig op cilinders loopt. Na he t schoonmaken van deze bougie , loopt het motortje weer tateloos. Als de neus van de bougie ergens tegenaan tikt, kan de afstand al te klein zijn. De bougies zijn van het merk NKG.


Dit kan zelfs nieuw in het doosje al gebeuren. Er zit dan wel een kokertje om de neus van de bougie heen, maar toch, altijd checken. Ook als de bougie te wild in het bougiegat word geschoven, kan het zijn dat de electrode tegen de rand van het bougiegat aan knalt. Koop de NGK Bougie voor Honda VFR 7F voor een goedkope prijs.


Groot assortiment van NGK Bougie met een unieke Laagste Prijs Garantie. Afgaande op de informatie die de monteur doorgeeft, heeft de helpdesk het vermoeden dat er iets aan de hand moet zijn met de injectoren. Klik hier voor onze Yamaha buitenboordmotor bougies.


Controleer elk jaar de bougies van uw buitenboordmotor en vervang deze zonodig. Als een bougie erg vet of beschadigt is moet deze gereinigd cq vervangen worden. Vervang de bougies iniedergeval als de contactpunten zijn beschadigd.


Bougies kunnen ook aan vervanging toe zijn en die moet je er echt ff uithalen,kan vaak gewoon met een ratel en verlengstuk. Wat je remmen betreft,dat komt door het randje wat eraan zit,als je de blokken eraf zou halen het randje ff opschuurt is het daarna weg maar uiteindelijk komt het wel terug.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts