woensdag 20 juni 2018

Ferm living behang verkooppunten

Gratis verzending vanaf €25. Bestel online of kom langs! Acaza, thuis in muurdecoratie. Heeft u een vraag over een van onze producten?


With a passion for authentic and functional Danish design, we make furniture and interiors that create space to be who you are.

Subscribe to our newsletter and be among the first to hear about new arrivals, sale, events and special offers. You can unsubscribe anytime! Geïnspireerd op Scandinavisch design tradities en retro charme - maar met een opvallende grafische rand die elk punt stevig hedendaagse maakt.


Zo zijn er onlangs klokken en spiegels aan het scala toegevoegd. Bekijk onze ferm LIVING wooninspiratie. Producten van dit prachtige merk zijn online te koop bij diverse webwinkels.


Een ferm LIVING webshop vind je eenvoudig via onderstaand webwinkeloverzicht.

Dat maakt het zeer eenvoudig werken met dit behang. Doordat je het behangplaksel direct aanbrengt op de muur, werkt het zeer gemakkelijk met het kwalitatieve en sterke behang van Ferm Living. Designdeals van deze week. En dat is haar zeker gelukt! De ene keer druk en kleurrijk, de andere keer rustig en soberder.


Prachtige ontwerpen waar we absoluut fan van zijn. Er is een ontwerp voor iedereen en elk interieur. Dit is ook terug te zien in het behang van Ferm Living.


Strakke lijnen worden afgewisseld met meer natuurlijke vormen. Handig bij het winkelen in de winkelstraten. Denk aan mooie woonaccessoires maar ook kussens en plaids, behang en meer! Het hedendaagse leven is haar inspiratie.


Ferm Living is gevestigd in Denemarken, maar ondertussen al wereldwijd populair! Ferm LIVING behang : Retro, speels en uniek. Dit combineren de designers met een speelse manier van ontwerpen.


Online shop in trendy woonaccessoires, lampen en meubels.

Topmerken zoals Ferm - Living , HK- living , Bloomingville, BePureHome en House Doctor. Behang vol met wolken, halve manen, vliegers, auto´s en treinen om maar iets te noemen. Dat is de speciale collectie voor kinderen van Ferm Living. Uitgevoerd in zachte tinten en met een vriendelijke uitstraling zorgen ze ervoor dat kinderen heerlijk kunnen wegdromen in hun eigen kamer. Wij zijn al langer fan van dit Deense merk.


Een creatieve manier voor een nieuwe look in uw interieur! Naast kleurrijke kussentjes en hippe bergmeubels produceren ze ook leuke behangprints die de kinderkamer een originele toets geven. Naast robots en bomen hebben ze ook kinderbehang met treinen, ballonnen en heel wat leuke figuurtjes. Trine Andersen kon geen geschikt behang vinden voor haar eigen woning waardoor ze besloot het behang zelf te ontwerpen. Ze besloot zelf behang te gaan ontwerpen nadat ze geen geschikt behang kon vinden voor de kinderkamer van haar zoontje.


Na positieve reacties uit haar omgeving besloot ze het behang in serie te nemen en een eigen merk te starten. Net als vele andere designers die de oprichtster van ferm LIVING voor zijn gegaan, was het dagelijks leven hun inspiratie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts