donderdag 21 juni 2018

Behang zelf ontwerpen

Hier vind je uniek en creatief fotobehang - Vertel je verhaal! Kwaliteit – op maat gemaakt. Bekijk het gehele assortiment behang. Of bezoek één van onze winkels. Ontwerp je eigen fotobehang.


Je mooiste, ontroerendste, vrolijkste momenten van je leven kun je levensgroot terugzien op de wand.

Het enige wat je hoeft te doen is de gewenste afmetingen opgeven, jouw foto uploaden en de juiste uitsnede bepalen. Je hoogstpersoonlijke behang wordt binnen werkdagen thuisbezorgd. Zelf je fotobehang ontwerpen in eenvoudige stappen voor slechts € 1per m²! Binnen twee weken thuis geleverd! Nieuw bij Praxis is het ontwerpen en samenstellen van fotobehang dat perfect aan jouw eisen voldoet.


Niet alleen qua afmetingen, maar ook qua bedrukking! Upload een eigen foto of maak een keuze uit de databank van Praxis. Hier kun je je eigen behang ontwerpen.

Geef vervolgens het gewenste formaat op en binnen enkele dagen heb jij je unieke behang in huis! Wij rekenen er echter op, dat u uw visie met ons deelt. De resultaten zijn veel overtuigender als u zelf beslist over hoe u wilt dat uw muren eruit zien.


Als tegenprestatie beloven wij u alle tools te bieden, die u nodig hebt om uw eigen behang te ontwerpen of onze bestaande motieven aan te passen. Behang met een uniek ontwerp is een populaire categorie voor wat voor kamer of uitstraling dan ook. Photowall biedt hoge kwaliteit, gratis verzending en snelle bezorging. Waarom zou je zelf moeilijk doen om de perfecte foto te maken, als er adembenemende plaatjes geschoten worden door professionele fotografen.


Dat dachten ze bij Eijffinger ook. Behang op basis van een afbeelding maken Wist je dat je met een scherpe afbeelding en wat verbeeldingskracht helemaal zelf behang kunt ontwerpen ? Qua motieven is de keuze geheel aan jou. Foto’s van de kinderen of tekeningen die door je kind zelf gemaakt zijn, teksten of motiefjes, vrijwel alles is mogelijk met de hippe ‘, maak je eigen behang ’ service van de Hema. Fotowand: voor fotobehang op maat dé specialist.


Op onze site vindt u volop inspiratie en tips voor uw persoonlijke fotowand! Vind hier alle deals in National! Bespaar tot wel via kiesproduct. Met ons online designsysteem kun jij uniek, gepersonaliseerd behang creëren, met jouw favoriete afbeeldingen. Maak van een saaie witte muur een echte eyecatcher, die jouw huis karakter en persoonlijkheid geeft.


Er is volop keuze in behang.

Er liggen kant-en-klare rollen in de winkels en er zijn behangboeken waaruit je exclusief behang kunt bestellen. Maar heb je nou een geweldig idee voor een thema in je kamer, een mooie foto van je vakantie of iets anders dat je graag elke dag zou willen zien op je wand? Dan kun je ook je eigen behang ontwerpen. Hoe leuk is het dan om zelf je eigen behang te ontwerpen ? Laat jouw behang bedrukken met een mooie foto of ander ontwerp en creëer zo een unieke muur die niemand anders heeft. Wij drukken het behang op airtex.


Dit is een dun, maar sterk materiaal, met een matte. Zelf je behang ontwerpen in eenvoudige stappen voor slechts € 1per m²! Creëer een persoonlijke woning door uw eigen ontwerp fotobehang af te drukken in een uitstekende kwaliteit. Een eigen fotobehang maken is heel eenvoudig – upload gewoon de foto die u als behang wilt en snijd deze bij tot de door u gewenste hoogte en breedte. Wij bieden u zekerheid doordat we alle ontwerpen één voor één bekijken.


U kunt uw eigen muursticker zelf ontwerpen , en uw muursticker of muurteksten voorzien van eigen ontwerp en tekst. U kunt de muursticker en muurteksten makkelijk zelf maken, ontwerpen , bestellen en plakken. De muurstickers en muurteksten zijn zelf te plakken in uw babykamer, kinderkamer, keuken, slaapkamer en woonkamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts