dinsdag 19 juni 2018

Gastronormbakken afmetingen

Gastronormbakken afmetingen

Vandaag bestel Morgen in huis. Nu extra voordelig - snel in huis. Dit maakt de GN bakken enorm populair bij hotels, restaurants en cafés. RVS gastronormwagens voor gastronormbakken.


Met de verschillende gastronorm maten kunnen professionele keukens en opslagruimtes bijzonder efficiënt ingericht worden. De GN afmetingen zijn daarom ook doorgevoerd in bijvoorbeeld koelkasten, ovens en bain-maries. Gastronorm bij Gastronormbakken.


Bekijk ons assortiment nu! Info over gastronormbakken afmetingen. Resultaten van zoekmachines! RVS deksels en een RVS rooster voor de gastronormbakken in haar assortiment.


Gastronormbakken afmetingen

Ook is er een standaard voor de bereiding, verpakking en het bewaren van gerechten en ingrediënten. Ondanks deze standaardisatie van de bakken, is er een groot verschil in kwaliteit. Er zijn bijvoorbeeld plastic plastic gastronorm bakken of kiest u liever voor rvs gastronorm bakken ? De gastronormbakken afmetingen staan direct in de titel vermel zodat u snel de juiste gastronormbakken kunt selecteren. De afmetingen hiervan zijn 6x 4mm. Een gastronorm container is voornamelijk geschikt voor het houden van warme en koude gerechten.


Maar kunnen ook heel goed voor andere denkbare toepassingen worden gebruikt. Voordeel van gastronorm afmetingen. Een professionele keuken waarin gebruik wordt gemaakt van gastronorm, kan logischerwijs zeer efficiënt worden ingericht. De bakken zijn onderling verwisselbaar en eenvoudig te combineren.


Gastronormbakken afmetingen

Omdat gerechten in bakken die aan de eisen voldoen niet onnodig hoeven te worden overgeladen, is ook de hygiëne beter. Op de gastronormbakken passen deksels, eventueel met een rubberen dichting, die hermetisch afsluiten. Deze deksels zijn zeer geschikt om bakken met bijvoorbeeld sauzen en soepen af te sluiten. Horeca gastronormbakken roestvrijstaal bij Horecastyle.


Wij verkopen verschillende gastronorm bakken van roestvrijstaal van de merken EMGA en Hendi. U kunt in een gn bak van roestvrijstaal meerdere en verschillende gerechten voorbereiden. Ze worden afgekort ook wel GN bakken genoemd.


Gastronormbakken afmetingen

Deze bakken hebben afmetingen conform gastronorm maten. Deze maten zijn internationaal gestandaardiseerd zodat de gastronormbakken perfect passen in saladettes, koelkasten, koelwerkbanken, maar bijvoorbeeld ook in warmhoudvitrines of in. Niet geschikt voor gebruik in au-bain marie. Uitvoering: zonder grepen, transparant polycarbonaat.


Afmetingen van gastronorm bakken. Deze heeft een afmeting van 6x 5mm. BREED ASSORTIMENT GASTRONORMBAKKEN. Bij ons vindt u diverse metalen bakken. Hieronder ziet u een duidelijk overzicht met betrekking tot de verschillende maten.


Bij Cookinglife heeft u keuze uit verschillende gastronormbakken maten, waardoor u altijd een passend model vindt. Het doorschijnend polypropyleen materiaal maakt de inhoud gedeeltelijk zichtbaar, is makkelijk schoon te maken en bestand tegen temperaturen van -40°C tot 70°C. Zo kunt u bijvoorbeeld de bakken in de oven en magnetron plaatsen.


Door de verschillende afmetingen kunt u altijd een bak vinden die voldoet aan uw wensen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts