donderdag 21 juni 2018

Leuke notitieboekjes kopen

Specialistisch advies nodig? Je notitieboeken bedruk je bij ons natuurlijk met je ontwerp naar keuze. En ook notitieboekjes met puntjes papier van de merken Nuuna, Leuchtturm, Peter Pauper en Bindewerk.


Leuke notitieboekjes kopen

Notitieboeken van alle merken op beslist. De meeste notitieboeken in ons assortiment hebben Aformaat. Dit is omdat dit formaat het meest gebruikte formaat is in Nederland. We hebben verschillende soorten notitieboekjes : gebonden, met een ringband of gelijmd. En natuurlijk ook verschillende maten!


Mooie collectie notitieboekjes. Vandaag bestel morgen in huis. Het leuke aan dit notitieboekje is ook dat het zowel pagina’s met lijntjes als pagina’s zonder lijntjes en pagina’s met grafiekjes bevat.


Leuke notitieboekjes kopen

Ideaal om alles in kwijt te kunnen! Waar koop jij meestal je notitieboekjes ? HEMA zijn affiliate links. Een fijn, lekker dik boekje met daarin ruimte voor al je things to do! De notitieboekjes hebben over het algemeen bovenaan de pagina een ruimte voor de datum en je vindt er de dagen van de week.


En nee, ik laat ze niet werkloos in de kast liggen. Ben jij ook verslaafd aan opschrijfboekjes? Ik deel graag leuke tips om notitieboekjes te vullen. Rocking Good boekje, want het papier bestaat uit steen.


Leuke notitieboekjes kopen

Als je ergens geen genoeg van kunt hebben, dan zijn het notitieboekjes. Van die vrolijke felgekleurde om je werkdag op te vrolijken. Of juist de sjieke Moleskine- notitieboekjes , voor al je zakelijke aantekeningen. Wij zetten de leukste notitieboekjes voor je op een rij. Bij de Bijenkorf, Xenos en de Hema vind je ook altijd leuke notitieboekjes.


Een bullet journal is ook erg leuk , Bol. Voor school is een agenda zoals de Mascha planner handig en natuurlijk heel mooi, je kunt er ook een Glam up set bij kopen. Heb jij ook altijd een notitieboekje of notitieblok bij de hand? Prettig om snel wat aantekeningen te maken tijdens een meeting of ideeën op te schrijven terwijl je onderweg bent. Notebooks zijn er in allerlei kleuren, van zwart tot vrolijk gekleurd.


Bekijk de categorie notitieboekjes op hema. Dan wordt je bestelling gratis. Voor uw Aantekeningen en Schetsen. Aan het koord hangt een metalen hanger in bladvorm wat symbool staat voor loslaten en persoonlijke groei!


Deze leuke inspirerende notitieboekjes kan je kopen in verschillende kleuren. Want al die leveranciers die pennen en notitieboekjes bedrukken hebben een lange levertijd of zijn kostbaar bij kleine oplages. In deze winkel vind je lokale en duurzame boodschappen en leuke upcycle-cadeautjes. Traditionele en handgemaakte notitieboekjes kopen.


Prachtige en unieke notitieboeken koop je online bij Spiru. Bedrukte notitieboekjes met bijvoorbeeld Boeddha, Zen of Lotus afdrukken. Uniek en dus leuk om te geven of te krijgen. Veel van de notitieboeken worden handgemaakt en komen uit Nepal.


Ook hier is het plakken van papiertjes en tickets van je reis erbij erg leuk. Bucketlists Hou je van het maken van bucketlists, ook die passen leuk in een nieuw notitieboekje. Maar is het niet veel leuker om dat mooie notitieboekje als adresboekje voor je blogcontacten te gebruiken? Wanneer zet je welk artikel online? In een notitieboekje kun je (met leuke kleurtjes!) een handig overzicht bijhouden.


Geen leer, maar te leuk om niets mee te doen. Ik moet voor elk project maar een eigen notitieboekje kopen , of gewoon een webshop in leuke notitieboekjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts