vrijdag 29 juni 2018

Canvas 60 x 80

Gratis verzending bij een bestelling vanaf € 49. Deze aanbieding loopt binnenkort af. Nu voor € 14en gratis levering Voor 22:bestel morgen in huis. Elke dikte wordt hieronder los weergegeven. In de tabel is de totale prijs te vinden die je voor een foto op canvas zou betalen (inclusief korting en verzendkosten).


Canvas 60 x 80

De preparering bestaat uit lijmlaag en gessolagen. Deze doeken met een medium fijne structuur zijn op de achterkant geniet en per verpakt. Het decoratieve stuk voor aan de wand zal een echte blikvanger in jouw interieur vormen. WebwinkelKeur, het keurmerk dat meer transparantie en veiligheid brengt in de markt van het online winkelen.


Canvas Wereldkaart hang je eenvoudig op. Oude Meester op canvas (x cm) Altijd al een Oude Meester aan je muur hebben willen hangen? Bij Fotocadeau kun je kiezen uit schilderijen. De heldere print is UV-bestendig en verkleurt niet.


Canvas 60 x 80

Zo heb jij er extra lang plezier van. Een foto op canvas heeft een framedikte van cm. Je hebt een ruime keuze uit diverse formaten foto canvas.


Je maakt een foto op canvas gemakkelijk en snel zelf in het online fotoprogramma. Ga voor één grote foto op je canvas of kies voor ene mooie fotocollage. Ook is het mogelijk om een tekst toe te voegen aan jouw canvas. Laat een foto op canvas afdrukken bij Drukwerkdeal. De bedrukte canvas wordt gespannen op een stevig houten frame.


Canvas 60 x 80

Wees de eerste om “Schilderij canvas “Tropische verrassing” x cm” te beoordelen Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Materiaal: canvas - UV-bestendig. Je kunt kiezen voor een canvas of een canvas met een houtenlijst.


De lijst is leverbaar in kleuren: wit, naturel of zwart. Aanbieding: eigen foto op canvas in baklijst ingelijst. Keuze uit een blank houten baklijst, een zwarte of wit gewassen baklijst. Voor jouw mooiste foto op canvas in groot formaat kun je natuurlijk ook bij albelli terecht. Een herinnering op canvas van je mooiste momenten in een groot formaat is ook altijd geschikt als een heel bijzonder geschenk.


Canvas 60 x 80

Foto op canvas , al vanaf € ! Als beste beoordeeld door o. Atijd gratis snelle verzending! Bestel je foto op canvas direct! Ga direct aan de slag met jouw ontwerp op canvas en sta versteld van het verbluffende resultaat!


VAN BEEK CANVAS BOARD 60X80CM. Een paneel met de structuur en eigenschappen van canvas ! Ideaal voor iedereen die het liefst op een harde ondergrond werkt in plaats van doek. Dit canvas board is namelijk een zware kwaliteit grijsboard overtrokken met katoen.


Meer info over onze lijsten is hier te vinden ! Kortingen oplopend tot ! Bekijk snel al onze prijzen en formaten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts