maandag 25 juni 2018

Harvink fauteuil

Mooi wonen en altijd verrassende acties. Nú hoge kortingen tijdens onze sale! Want zien is zitten, en zitten is zweven. De draaifauteuil Focus past in elke woonkamer.


Harvink fauteuil

De fauteuil is lichtvoetig en vriendelijk. De lendesteun geeft extra steun in de rug en kan voor een speels detail. De herkenbare constructie, fantastisch zitcomfort en een tikje eigenzinnig. Laat je door Homeinspireren! Geef je interieur een persoonlijke toets.


Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Ruim assortiment online bestellen! Harvink Optie design leren draai fauteuil. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis!


Harvink fauteuil

Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Met of zonder hoofdsteun, met of zonder armleuningen. Kuip in noten, eiken wit, eiken of zwart. Deze Splinter familie heeft een prachtig vormgegeven zichtbaar houten frame in Amerikaans noten of zwart gebeitst eiken.


Verkrijgbaar met gestoffeerde armleggers. Neem contact met ons op voor meer informatie. Harmanus Vink begon toen met zijn meubelfabriek M. In hocker De Kaap uit de collectie van designlabel Harvin.


Harvink fauteuil

Deze grote moderne en eigentijdse collectie is er voor iedereen die niet voor standaard gaat. Doordat de rugleuning iets naar achteren leunt en door de brede zitting biedt de fauteuil een heerlijk zitcomfort. De collectie bestaat uit bankstellen, prachtige fauteuils , eetkamertafels en bijpassende eetkamerstoelen, hockers en opvallende salontafels. Fauteuils online bestellen. Bekijk ons online aanbod of kom langs in onze showroom.


Geniet momenteel van de hoge Sale kortingen! Al jaar uw Meubelexpert. Je kunt het chemisch laten reinigen of - als je toe bent aan iets anders - kiezen voor een compleet nieuwe hoes.


Stukken die uitstekend aanvullend zijn voor onze collectie. Het frame is van prachtig amerikaans noten. De zitkuip is zeer comfortabel en omsluit het lichaam.


De kuip is uitgevoerd in de duurzame stof Panama en zal jarenlang mooi blijven. Deze fauteuil kan duo-gestoffeerd worden met stof en leer en heeft ook een bijpassende hocker. Frame standaard in geschuurd chroom of als meerprijs in poedercoat. Info over harvink fauteuil.


Harvink fauteuil

Resultaten van zoekmachines! Door de robuuste uitvoering met rechte lijnen is fauteuil De Kaap ook een fijne extra in een huis met industriële elementen of metalen accenten. Combineer de fauteuil met accessoires met een stoere look voor een geheel met een bijzondere charme.


Zo stel je een fauteuil samen die precies past bij jouw interieurwensen. Voorzien van leder in de kleur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts