maandag 11 juni 2018

Duette shades dag en nacht

Onze honingraat stoffen werken energiebesparend en zijn isolerend. Gratis én Snel bij u thuis bezorgd. Free Shipping on Orders over $49. Shades en honingraatgordijnen kopen in Sumar?


Licht kan je woning helemaal transformeren, als je het maar goed gebruikt.

Onze drie types transparantie en onze mogelijkheden voor dag en nacht scheppen samen de juiste sfeer voor elke kamer. Een gevoel van rust is een luxe die we allemaal kunnen waarderen. Dat kan een combinatie in één product zijn, bijvoorbeeld een transparante en verduisterende kwaliteit worden samen in één product gecombineerd tot een goede oplossing voor een dag - en nachtsituatie. De honingraatstructuur ziet er niet alleen prachtig uit.


Altijd de grootste selectie. Zo bieden we voor grote, middelgrote en kleine ramen een harmonieuze oplossing. GRATIS en VRIJBLIJVEND shades en honingraatgordijnen offertes aanvragen, ontvangen en vergelijken voor nieuwe raamdecoratie, vloeren, buitenzonwering en meubelstoffering van de betere interieurwinkels en specialisten.


Alleen het raam wordt afgedekt.

In de nacht wordt de kamer goed verduisterd en overdag heb je geen inkijk en voldoende privacy. Kies voor twee verschillende kleuren, stoffen of transparanties en creëer eindeloze mogelijkheden. Doorverschillende stoffen boven elkaar in plooigordijn te combineren, kan je overdag genieten van het licht dat binnen komt om ’s avonds dan over te schakelen naar een dimout of verduisterende stof voor extra privacy of een verduisterde (slaap)kamer. Raamzijde hangt vlak waardoor de plooien in neergelaten toestand altijd evenredig verdeeld zijn. Energiebesparend door isolerende werking.


Optrekkoorden zijn niet zichtbaar. Voor lichtkoepels is een koepelplissé de ideale oplossing. Je trekt met behulp van de handgreep de plissé open en dicht.


Voor moeilijk bereikbare plaatsen kan een bedieningstang worden bijbesteld. Spelen met het licht was nog nooit zo leuk als nu met de nieuwe collecties raambekleding van Luxaflex. Geniet van prachtige ontwerpen en kleuren met een uniek honingraatpatroon dat uw huis het hele jaar door helpt te isoleren. De perfect oplossing voor ramen van vrijwel elke grootte en vorm. Er is eigenlijk een belangrijk verschil: een dupligordijn heeft twee lagen stof.


Daarmee werkt dit product isolerend. En stilstaande lucht zorgt ervoor dat de warmte in de zomer buiten, en in de winter binnen. Astigmatisme wordt uitstekend gecorrigeerd door het asferische design en de goede centratie en garandeert helder zicht dag en nacht.


Microlens geeft regelmatig seminars voor het leren aanmeten van de Duette hybride lens.

De duette is leverbaar met een 25mm en 32mm plooi. De ene is dan transparant en de andere verduisterend. En ook bij de duette weer de mogelijkheid voor een top down- bottom up uitvoering.


En dan doelen we met name op de twee lagen stof met daartussen een unieke honingraatstructuur, waardoor ze een goede isolerende werking hebben. Duette gordijnen zijn zacht, duurzaam en energiebesparend. Hoge kortingen, boek online.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts