donderdag 28 juni 2018

Inhuis plaza bv

INHUIS Plaza is dé specialist in raamdecoratie en zonwering op maat. Voor elk raam, in iedere ruimte, hebben wij de perfecte oplossing. Je kunt bij ons terecht voor alle soorten raamdecoratie en (buiten)zonwering op maat, zoals shutters, houten jaloezieën, zonneschermen en nog veel meer. Duo rolgordijnen op maat zijn geschikt voor ieder interieur. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe.


U kunt bij ons terecht voor alle soorten raamdecoratie en (buiten)zonwering op maat, zoals shutters, houten jaloezieën, zonneschermen en nog veel meer. Wat me echter opviel is dat dit in de regio Rotterdam eigenlijk alleen maar bij InHuis Plaza het geval was. Als je zo online al open bent over je prijzen, heb je ook niet veel te verbergen was onze gedachte om daarom bij InHuis langs te gaan. Daar prima en professioneel door Bram geholpen om tot een offerte te komen. U kan bij ons terecht voor alle soorten raamdecoratie op maat, zoals lamellen, houten jaloezieën en vliegenramen.


In ons uitgebreide collectie is er keuze uit talloze persoonlijke details. Zwarte stalen deuren, visgraat vloeren en houten jaloezieën zijn veel terug te vinden in de trendy interieurs van nu. Verkozen tot beste woonwinkel van Overijssel door.


We bieden een ruime collectie houten jaloezieën aan, die volledig op maat en naar wens gemaakt worden. De jaloezieën van ons eigen merk komen rechtstreeks uit de productie en zijn daarom heel betaalbaar. Op een zaterdagnamiddag bij een charmante jongedame genaamd Eline hebben wij een deskundige uitleg en advies gekregen. Na de offerte te hebben meegekregen hebben wij beslist om met hen in zee te gaan.


Laat je adviseren door deskundige en kies de perfecte oplossing! Met showrooms en een uitgebreide webshop kenmerken we ons door perfect maatwerk te leveren. Service en kwaliteit staan voorop. Je kunt in ons uitgebreide assortiment voor talloze persoonlijke details kiezen.


We kenmerken ons door perfect maatwerk te leveren en service en kwaliteit voorop te stellen. Door onze overzichtelijke website hopen we u duidelijkheid te bieden over ons maatwerk. Ons team van jonge, gedreven ondernemers is divers, maar ze hebben één ding gemeen: passie voor trends, vernieuwing en sfeercreatie.


Samen willen wij ontdekken, innoveren en groeien. Bepaal zelf gemakkelijk de lichtinval in je woonkamer. Personeel gezocht: Nationalevacaturebank. LBO, MBO, HBO en universitaire vacatures en jobs met een vast of deeltijd dienstverband.


Inhuis plaza bv

Join LinkedIn today for free. Boormachine Of schroevendraaier. Uitgekozen door stylist James van der Velden voor RTL Woonmagazine.


Montage Bij uw verticale lamellen ontvangt u. Stijlvolle raamdecoratie op maat voor de woonkamer. Heel erg tevreden over Inhuis Plaza. Onlangs houten jaloezieën besteld voor in onze keuken. Erg netjes dat ze gelijk na de bestelling bellen of het allemaal is gelukt met meten e. Een paar weken na de bestelling nogmaals gebeld met de vraag of wij tevreden waren met onze aankoop. Je kunt de shutter openen op de vouwrails en weer sluiten en ook de lamellen van de shutters openzetten voor lichtinval.


Dat is nog eens fijn wakker worden! Deze shutters zijn gemaakt ik een ral kleur naar keuze en zijn volledig op maat gemaakt!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts