dinsdag 19 juni 2018

Vouw rolgordijnen

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Goedkoper Dan In De Winkel. Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist.


Duo rolgordijnen zijn een product met lagen stof, bestaande uit transparante en niet transparante banen.

Speel met licht en schaduw zoveel u wilt. Met vouwgordijnen in huis creëer jij een stijl die je graag wenst. Kies je voor romantisch, klassiek of juist huiselijk? In elke vouw zit een balein (staafje), die ervoor zorgt dat het vouwgordijn strak oogt.


Vouwgordijnen zijn gordijnen met horizontale vouwen in de stof. Baleinen kunnen zowel aan de voorkant van een vouwgordijn, als aan de achterkant. De eigentijdse collectie biedt keuze uit meer dan 3krimpvrije stoffen, gepresenteerd per thema.

Door de trendy kleuren en warme kleuren zorgen vouwgordijnen voor een intieme uitstraling in de kamer. Nadat de keuze voor nieuwe rol- of vouwgordijnen is gemaakt, komen wij bij je thuis langs voor het opnemen van de maten. Zo weten we zeker dat we over de juiste maten beschikken en de nieuwe vouw - of rolgordijnen perfect passend zullen zijn.


De vouwgordijnen op maat van Veneta. De BLACKOUT lijn bevat een grote verscheidenheid aan stoffen van topkwaliteit, de achterkant van de rolgordijnen is licht van kleur wat ervoor zorgt dat het zonlicht weerkaatst wordt en het rolgordijn verduisterend is. Door de universele montagebeugels kan het rolgordijn zowel op het plafond als op het kozijn bevestigd worden. We zijn gespecialiseerd in het maken van vouwgordijnen op maat, zowel handbediend als. Ze zijn handig, betaalbaar, onderhoudsarm en voor vrijwel iedere ruimte in huis een oplossing.


Bovendien zijn rolgordijnen er in allerlei maten en kleuren, zowel doorschijnend als een verduisterend rolgordijn. Bekijk het gehele assortiment rolgordijnen. Rolgordijnen : handig, goedkoop en overal toepasbaar.


Of bezoek één van onze winkels. Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Bij Karwei vind je een ruim assortiment kant en klaar vouwgordijnen. Stel hem samen met de configurator van KARWEI.


De gordijnen worden niet uitgerold maar op een stijlvolle manier uitgevouwen.

Hierdoor creëer je een heel stijlvolle uitstraling, terwijl je toch het gemak van rolgordijnen behoudt. En natuurlijk zijn ze functioneel. Wil je raamdecoratie voor jouw raam? Wist je dat je ook bij deze gordijnen verschillende soorten hebt? Onze stoffen en ophijssysteem hebben wij speciaal geselecteerd op hoge kwaliteit.


De stoffen bezitten de juiste stijfheid en egaliteit om strak en recht op te rollen. Dit geeft een degelijke en strakke uitstraling. Nu tot Korting Gratis bezorging Gratis samples Kwaliteit Met garantie Ruilen mogelijk - Vanaf € 199. Doordat er magneten in de tunnels zitten, kan je het rolgordijn eenvoudig ophijsen tot meerdere, vooraf bepaalde hoogtes. Op zoek naar verduisterende vouwgordijnen?


Bij BlinDesign bent u aan het juiste adres voor o. Raamdecoratie kopen bij KARWEI.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts