donderdag 21 juni 2018

Gietvloer kleuren

In minuut gratis offertes om uw gietvloer te leggen. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Maar zoals we al zeiden, is een gietvloer in onwijs veel andere kleuren verkrijgbaar.


Het is bij het kiezen van de kleur goed om de rekening te houden met de kleuren van de rest van het interieur, maar ook met praktische zaken als schoonmaken. De kunststof gietvloer , oftwel de Polyurethaan gietvloer , kent twee uitvoeringen.

Namelijk de Motion Mono en de Motion Mix. De Motion Mix is een polyurethaan gietvloer , bestaande uit twee kleuren. Door het gebruik van twee kleuren , ontstaat er een kleurschakering. Deze kleurschakering zorgt voor een levendige uitstraling van de vloer.


De kleur heeft namelijk een grote invloed op de gehele uitstraling van een ruimte. Dat is bij het kiezen van de juiste kleur gietvloer niet anders. Zie jij door de bomen het bos niet meer?

Een gietvloer bij gietvloer. Vraag vrijblijvend uw offerte aan voor onze gietvloeren. Elke Design Gietvloer is uniek en volledig naar uw persoonlijke wens te maken. Standaard gietvloer kleuren.


Wij kunnen op grote stalen van 70x70cm onze collectie laten zien en hebben standaard gietvloer kleuren. Deze stalen hebben wij allemaal dubbel, zodat u bijvoorbeeld tijdens een kijkdag of met het maken van een keuze voor de keuken de stalen gewoon mee mag nemen. Kunststof gietvloeren zijn gemaakt van polyurethaan of van epoxyhars. Deze gietvloer verkrijgt zijn typische betonlook doordat twee of meer kleuren polyurethaan (bvb wit en grijs) vóór het gieten, kort met elkaar vermengd worden.


Gietvloeren zijn erg in de opkomst en dit komt doordat ze een modern en industrieel uiterlijk geven aan je ruimte. Soms zijn er meer lagen nodig. Solo Gietvloeren helpt u met het creëren van de perfecte ondertoon.


Onze compleet naadloze gietvloeren stralen warmte en rust uit en zijn in talloze kleuren te verkrijgen. Door te werken met de meest pure en zuivere materialen kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid. Welke gietvloer kleuren zijn bij jullie beschikbaar?


Bij het leggen van een gietvloer kunt u uit tal van kleuren kiezen.

We geven u graag een eerste indruk van hoe uw gewenste gietvloer eruit komt te zien. Bekijk hiervoor al onze kleursamples en lees meer over welke kleurkeuzes mogelijk zijn. We leveren onze gietvloeren in een mono of duo kleur. Een nieuwe vloer kiezen, in de juiste kleur , dat doe je niet zomaar even. Het gaat immers om je persoonlijke leef- of werkomgeving.


Hier vind je de informatie over de kleuren uit de Arturo Color Collection en RAL kleuren. Liquid design gietvloer kleuren Een liquid design gietvloer kan gegoten worden in verschillende kleuren. Deze kleuren variëren enorm waarbij je kunt kiezen uit natuurtinten maar ook uit opvallende kleuren. Een LiquidDesign vloer geeft een warme en mooie uitstraling en voelt zeer comfortabel aan. Senso gietvloeren met een strakke basis voor ieder interieur.


Te maken in iedere kleur uit bijna elke kleurenwaaier. Geef je interieur een persoonlijke invulling door een gietvloer te kiezen uit onze Pure Collectie. Met de Gietvloer Kleuren van EPI heeft u eindeloze Designmogelijkheden. Kom eens langs in onze EPI Experience Showroom of bekijk de kleuren online!


Bent u opzoek naar een strakke egale kleur voor uw gietvloer en heeft u misschien wat inspiratie nodig, Wij kunnen u hier bij helpen. Op deze pagina vind u een overzicht van diverse egale kleuren. Wilt u liever de vloeren in het echt zien en voelen maak dan een afspraak voor een bezoekje aan onze showroom.


Geringe kleurafwijkingen ten opzichte van de RAL-kleurenkaart voorbehouden. Hierdoor krijg je net als bij echt beton kleurverschillen en die gewilde industriële unieke look. Een polyurethaan, ofwel een kunststof gietvloer , is een naadloze en onderhoudsvriendelijke designvloer. Vind je een unikleur gietvloer saai? Dan hebben we speciaal voor jou de mogelijkheid om kleuren te mengen voor een natuurlijke of echte betonlook uitstraling.


Een andere gietvloer in plaats van een andere kleur. De leverancier van de gietvloer zal waarschijnlijk voorstellen dat je een renovatievloer aanschaft voor over jouw gietvloer heen. Zo’n renovatievloer is in feite een andere gietvloer die je over de originele vloer heen giet. Een renovatievloer kan je in meerdere kleuren en categorieën kopen.


Ze bestaan meestal uit vier lagen die samen niet meer dan millimeter dik zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts