maandag 18 juni 2018

Rolgordijn ecru

Rolgordijn ecru

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Ecru rolgordijnen tegen lage prijzen. Bestel hier raamdecoratie online. Goedkoper Dan In De Winkel.


Dit dessin rolgordijn is naast decoratie ook functioneel. De verduisterende stof is ideaal voor slaap- en kinderkamers. Je bedient het rolgordijn met een bedieningsketting, deze is naar keuze links of rechts te plaatsen.


Het rolgordijn heeft een afmeting van 210x1cm. Dit prachtige ecru beige rolgordijn geeft jouw interieur een stoere look, erg geschikt dus voor een industrieel interieur! Door zijn verduisterende stof is deze ook erg handig voor op de slaapkamer, hij houd namelijk licht en hitte tegen.


De stof is ingesloten in zijprofielen waardoor lichtkieren voorkomen worden. De stof stopt op elke gewenste hoogte door het veerbedieningssysteem. Rolgordijnen zijn al jaren aanwezig in de huis- of slaapkamer. Er zijn vele soorten stoffen, structuren en maten aanwezig om voor ieder persoon een persoonlijk rolgordijn samen te stellen. Dit rolgordijn wordt geleverd inclusief montagemateriaal (steuntjes, schroeven en pluggen) voor eenvoudige boormontage aan de muur, op het kozijn of plafond.


JYSK heeft een ruim assortiment rolgordijnen in diverse soorten en maten. Als je een rolgordijn specifiek voor een slaapkamer zoekt, is het aan te raden om voor een verduisterend rolgordijn te kiezen. Hiermee houd je het zonlicht tegen en kun je beter slapen. Daarnaast zorgt dit type gordijn er ook voor dat je slaapkamer minder snel warm wordt.


Kies uit 9producten vanaf € 100. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Volledige grootte weergeven. De rolgordijnen structuur verduisterend hebben een stof met een fijne weefstructuur met een verduisterende witte coating.


Het gordijn van 210cm breed en 190cm hoog is gemaakt van synthetisch textiel. Selecteer hieronder uw stof. Wil je een rolgordijn kopen? De afmetingen van het rolgordijn zijn 1x cm.


Rolgordijn ecru

Dakraam rolgordijn verduisterend in de kleur Ecru voor Velux dakramen. Verduisterende stof in zijgeleiders. Perfecte oplossing voor standaard ramen. Bekijk alle specificaties onderaan deze pagina.


Solid rolgordijn verduisterend Ecru De rolgordijnen van het merk: Nightlife Home zijn gemaakt van een mooie kwaliteit en door de neutrale kleuren is het eenvoudig om een rustige basis te creëren in uw interieur. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Natuurlijk wil je zo voordelig mogelijk rolgordijnen kopen.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Praxis heeft regelmatig rolgordijn aanbiedingen en speciale acties. Kijk op onze website of in onze folder voor de huidige rolgordijnen aanbieding.


Houd ook onze actiepagina goed in de gaten om je rolgordijnen goedkoop te scoren!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts