donderdag 23 juni 2016

Bell lamp normann

Het grootste aanbod design verlichting online én officieel dealer van Tom Dixon. In Eén Webshop, Gemakkelijk! Vraag naar de voorwaarden! Bekijk hier onze buitenverlichting. Bestel snel en gemakkelijk online!


Bell lamp normann

Informatie en doorverbinden 90cpm. Direct vakkundig geholpen. Snelle levering en gratis retour! Het snoer is 4centimeter lang. De lamp is gemaakt van gespoten metaal.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Deze lamp heeft de vorm van een klok en wordt gedragen door een vier meter lang, zwart koord. Het mooie aan deze lamp is dat het snoer verder onzichtbaar is.


Bell lamp normann

Een succesvolle collectie van dit Deense designmerk is de Form serie met fraaie stoelen, tafels en barkrukken. You will receive a confirmation e-mail and your first newsletter shortly. Verfraaien van uw huis met Lampen. Ruim assortiment online bestellen!


Ontdek ons ruime assortiment! Met zijn gladde, afgeronde oppervlak lijkt de lamp uit één stuk gegoten te zijn. De hanglamp heeft een diameter van centimeter, een hoogte van centimeter en weegt kilogram.


Bespaar tot wel via kiesproduct. In plaats van te worden verborgen, is het verzamelen van het snoer en de lamp geaccentueerd in een eigentijdse en originele manier. Bent u opzoek naar een mooie, en een elegante tafellamp, dan bent u bij ons goed terecht. De prachtige look, en fijne vorm wilt deze tafellamp een hit worden in uw interieur.


Bij veel hanglampen is het lampgedeelte hét belangrijkste gedeelte van de hele lamp. De draad en de connectie tussen het draad en de lamp is meer een noodzakelijk iets. Bell komt in vier maten en twee. The lamp is made of aluminum with a textile cord and has a robust design inspired by an iconic bell shape.


Bell lamp normann

Makkelijk op te hangen door de aluminium afwerking. De robuuste, industriële lamp geeft je interieur een grootse uitstraling. Te combineren met elkaar dit zorgt voor een verstekend effect in je interieur! The look of the hanging lamp is robust, its design simply. With its smooth, rounded surface the lamp seems to be casted in one piece.


Normann Copenhagen is steeds opzoek naar creatieve manieren om materialen te verwerken in de producten en hier vervolgens een prachtig design artikel van te maken. Zoekt u naast de Amp L hanglamp van Normann een andere lamp of een onderdeel van dit merk?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts