dinsdag 28 juni 2016

Roma zipscreen

De geleider is maar mm. Het windvaste screen heeft een verzonken geleider met een ritssluiting die een mooi, strak en ideaal screen maakt. Roma heeft met het zipSCREEN.


Het is windbestendig en kaatst grote hoeveelheden zon af. Hierdoor is het zipSCREEN of ritsSCREEN windvast en zijn grote maten geen probleem. Uniek is de ruimte achter de kast waar langs de warmte kan ontsnappen.

Grote afmetingen, ontelbare kleuren, ontelbare doek kleuren en uiteraard vele soorten bediening. Ook de functionaliteit is uniek: ze bieden bescherming tegen hitte en inkijk en laten toch voldoende daglicht binnen voor een natuurlijke sfeer in de kamer en goed zicht naar buiten. Dit alles zonder extra moeite, omdat de screens van ROMA weerbestendig en vrijwel onderhoudsvrij zijn.


Mit einer möglichen Fläche von bis zu m² bietet der ROMA zipSCREEN. Verschattung für große Fenster und Glasflächen. Nu eenvoudig online boeken! ROMA Animation zipScreen Final Romabenelux.


ROMA freitragende Fassadenraffstoren. Dit zorgt voor een mooie strakke en minimalistische uitstraling.

Het mooiste uitzicht dat een zonwering kan bieden. Screens van ROMA overtuigen niet alleen van wege hun zonwerende en afschermende eigenschappen. Zonservice is een groot afnemer van Zipscreens. Wilt u een standaard maat, kijk dan bij de zipscreen 100.


Direct online uw prijs berekenen, en desgewenst direct bestellen. Een zeer windvaste Zipscreen van het vertrouwde Nederlandse fabrikant Rainbowsol uit Leerdam. Zipscreen shields against win rain, sun and insects, without sacrificing your view, or privacy. Manufactured with high-grade aluminium parts, Zipscreen is coastal approve ultra-durable, and built to last. Geen hinderlijke lichtkier.


Boek uw Hotel in Rome online. De kleuren van het standaard screen en het zipSCREEN zijn standaard verkrijgbaar in 3Ralkleuren incl. De basis van de windvast screens wordt gevormd door een stevig geëxtrudeerde aluminium kast die beschikbaar is in ronde of vierkante uitvoering.


Deze zijn leverbaar in Pento en Rondo met een kastmaat 100. De totale hoogte die nodig is voor de plaatsing van deze screens is zéér gering. Een groot voordeel is uniformiteit. Groot zipscreen met verstekhoek Tot zes meter breedte uit één stuk.


U kent het vakantiegevoel wel: de eerste zon-nestralen op het kussen en de frisse ochtend-lucht in uw slaapkamer. Dit gevoel kunt u nu elke dag ervaren.

Dankzij de lichtdoorlatende screendoeken van ROMA kunt u op elk gewenst moment genie-ten van helder zonlicht in elk vertrek. ROMA zipSCREEN ’s zijn leverbaar met een ronde-, vierkante- of stucbare kast in de maten 1mm , 1mm en 1mm. ROMA voorziet tevens in een zipSCREEN die weg te werken is in een bouwkundige koof met een kastdiepte van 96mm. Keuze uit 3kleuren voor kasten, ge- leiders en onderlijst en 2verschillende doeken. Gibus zipscreen Zip screen Gibus Een raam kan een binnenruimte verlengen of beschermen, zich openen naar het buitenleven terwijl de ideale temperatuur in huis wordt gehandhaafd.


De prijs van een screen hangt vooral samen met het type screen (standaar windvast, zipscreen ), het soort doek en de wijze van bediening. Voor een standaard screen van 2.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts