maandag 27 juni 2016

Duo rolgordijn 270 breed

Profiteer van scherpe prijzen! Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Bekijk het gehele assortiment duo-rolgordijnen.


Of bezoek één van onze winkels. NL levert uw rolgordijn 2breed.

Wij zijn specialist in vaste maten en op maat gemaakte rolgordijnen (tot meter) en leveren enkel top kwaliteit rolgordijnen van het A-Merk Verano. Dit is vergelijkbaar met het systeem van een rolgordijn. Kwalitatieve Nederlandse raamdecoratie met jaar garantie. Wij verkopen alle mogelijke maten (breedte en hoogte).


RolgordijnenExpert is marktleider met 250. Dat bij ons XL staat voor extra breed tot maximaal 2cm. Het is een sterk doek en de twee generatie duo rolgordijn stof die uitgevonden is.


Door gebruik van dikkere horizontale garens wordt deze stof zonder een lijmbad gefixeerd waardoor deze iets gemakkelijker in onderhoud is.

Duo rolgordijnen op maat met een linnen structuur. HEWO beschikt over een ruime collectie duo rolgordijnen met een linnen structuur. Grof of jacquard geweven zoals in onze Cubo serie.


De stof in deze serie bevat geweven blokjes wat een bijzonder mooie uitstraling aan het duo rolgordijn geeft. Van woon- tot kinderkamer, er is volop keuze. Een duo rolgordijn , ook wel bekend als roljaloezie, is de absolute trend van dit moment. Bij Karwei vind je een ruim assortiment kant en klaar rolgordijnen. Wil je liever zelf een rolgordijn samenstellen?


Stel hem samen met de configurator van KARWEI. Liever verduisterende duo rolgordijnen (ook wel roljaloezieën genoemd) in huis? Met een duo rolgordijn op maat bepaal je zelf de lichtinval. Doe het duo rolgordijn helemaal dicht als je complete verduistering wilt of laat het duo rolgordijn een klein stukje open wanneer je wel wat licht binnen wilt laten. Alle maten en kleuren vind je eenvoudig en snel op beslist.


Mooie producten met aantrekkelijke prijzen en gratis verzending! Kies uit 1producten vanaf € 299. Ook alle duo rolgordijnen worden met de hand op maat gemaakt voor jouw interieur. Het duo rolgordijn maakt van elke lichtinval, een unieke lichtinval.


De stof van dit product bestaat uit twee lagen horizontale transparante en niet-transparante banen.

Door de stoflagen te bewegen bepaalt u uw lichtinval. HORNBACH heeft een uitgebreid assortiment van duo rolgordijnen. Anders dan het ene doek van een rolgordijn , heeft een duorolgordijn lagen stof die over elkaar heen schuiven.


Een laag is een doorzichtig gaas en de andere laag is een ondoorzichtige stof. Bij JYSK hebben we luxe en moderne duo rolgordijnen , die ook nog goedkoop zijn. De rolgordijnen worden onderdeel van jouw woondecoratie.


Wil je absolute topkwaliteit of zijn de standaardmaten niet geschikt voor jouw raam? Dan is een duo rolgordijn op maat echt iets voor jou. Onze duo rolgordijnen op maat zijn leverbaar in veel afmetingen.


Daarnaast maken we enkel gebruik van de beste kwaliteit stoffen en materialen. Speel met licht en schaduw zoveel u wilt. Bijvoorbeeld of je duo rolgordijn verduisterend moet zijn of niet. Of in welke kleur, want bij HEMA heb je daarin een ruime keuze.


Ook als je ramen hebt in afwijkende afmetingen kun je bij HEMA een duo rolgordijn op maat laten maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts