vrijdag 17 juni 2016

Geluidswerende rolluiken

Geluidswerende rolluiken

Bespaar tot wel via kiesproduct. Zeker als u nu een slechte isolatie heeft, zijn isolerende en geluidswerende rolluiken interessant voor u. Rolluiken in verschillende soorten en maten. Geluidswerende rolluiken zijn beschikbaar in allerlei soorten en maten. De behuizing, ook wel rolluik kast genoem waar een rolluik in opgerold wordt is vaak niet geluidswerend en als het rolluik is neergelaten juist een bron van geluidsoverlast in uw huis. Aan dit geluidsprobleem kunt u wat doen!


Geluidswerende rolluiken

Dit houdt in dat de warme lucht in de zomer minder de kans krijgt jouw woning binnen te dringen en je woning koel blijft. Dit geldt ook voor de koude lucht in de winter. Zo bespaar je aanzienlijk op je energierekening.


Daarnaast hebben rolluiken een geluidswerende en inbraakvertragende eigenschap. Zo kun jij altijd met een gerust hart op vakantie. Wat bedoelt men daar nu mee ? Ik heb nu ook al dubbel glas , 1. Moet ik dat nu met rolluiken ervoor zien als 2x dubbel glas achter elkaar , dus geluidsdemping X, of maakt het geen verschil uit omdat het geen verbetering is tov het achterliggende dubbel glas ? Echt vervelend wordt het in de zomer als je eigenlijk je ramen open wilt hebben.


Geluidswerende rolluiken

Is het een optie om aan de andere kant te gaan slapen? Zo maar enkele voordelen van rolluiken. In de zomer is een aangename temperatuur in huis heel wat waard!


Om maar te zwijgen over de winter. Maar ook met het oog op inbraak en geluidsoverlast is een rolluik absoluut een prijswaardig. Ze fungeren als een stevig pantser voor uw ramen. Hierdoor bespaart u energie. Factoren als het merk, de afmetingen, bediening en kleur bepalen de rolluiken prijzen.


Geluidswerende rolluiken

Zodra u de keuzes voor uw ideale rolluik heeft gemaakt, is het tijd om de rolluiken te plaatsen. Gaat u de klus uitbesteden aan een rolluiken specialist dan weet u zeker dat uw rolluik exact de juiste maat heeft en zorgvuldig en stevig wordt bevestigd aan uw buitenmuur. Het laten plaatsen van rolluiken kost gemiddeld € 1– € 2per. De rolluiken zijn van hoogwaardige kwaliteit en staan voor veiligheid en comfort. Ook heb je de keuze uit veel verschillende kleuren rolluiken , hierdoor kun je precies kiezen wat mooi past bij jouw woning of bedrijfspand!


Verduisterende, geluidswerende en isolerende vensterluiken. Wij bieden een ruime collectie aan op het gebied van rolhekken en -luiken, zowel voor u privé als voor de detailhandel. Ze zijn altijd voorzien van verduisterende, geluidswerende en isolerende functies. Maar rolluiken zijn ook verduisteren geluidswerend en isolerend. Wist je dat rolluiken voordelig zijn in elk seizoen?


Ook schrikken rolluiken ongenode gasten af en werken ze daardoor inbraak vertragend. Ons aanbod rolluiken bestaat uit twee merken die ieder hun eigen pluspunten hebben. Provincie Gelderland en omgeving. De geëxtrudeerde rolluik is van is hierdoor extra geluidswerend. Doordat het rolluik extra geluidswerend is, heeft u bijvoorbeeld geen last van het geluid van regen.


Een ander voordeel van deze rolluik is dat de rolluik stabieler is. Door het sterke materiaal is de kwaliteit van het rolluik beter, wat de levensduur verlengd. Bovendien hebben rolluiken een verduisterende, geluidswerende en isolerende functie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts