maandag 6 juni 2016

Montis charly hoes

Gratis verzending vanaf €25. Bestel online of kom langs! Designdeals van deze week. Vind montis charly het nu op Kensaq. Bekijk de nieuwe collectie bij De Bijenkorf nu online.


Montis charly hoes

Een gracieus gevormd onderstel, dat wordt aangekleed met een zacht gevulde ‘jas’ zoals de mens zich aankleedt. Wellicht is dat de reden dat Charly een natuurlijkheid heeft die zo menselijk overkomt. De zit, die hoger is dan gemiddeld en de rechte rug, geven de Charly een actief zitcomfort die ook door oudere mensen gewaardeerd zal worden. Gebruikt en leer niet mooi meer.


Leuningen zien er slecht uit, zie foto hij is geel van kleur. Wij krijgen regelmatig Charly fauteuils om te herstofferen. Wij verkopen ook alleen de losse hoes voor de fauteuil. U kunt dan zelf de hoes vervangen als het binnenwerk nog helemaal in orde is en alleen de bekleding versleten is.


Wij hebben een ruim assortiment aan leer en stof soorten en meer dan 1kleursoorten. Montis Charly Herstofferen. Naast het stofferen van een nieuwe hoes kijken we ook het binnenwerk na.


Vaak moet de koudschuim vulling ook vervangen worden. Hierna zit de stoel compleet als dat deze nieuw is geleverd. Het is een aantrekkelijk fauteuil die verwijst naar de elementaire begrippen. Tevens is er flexsysteem leverbaar waardoor de rug een aantal centimeters naar achter gezet kan worden. Deze zachte en anti-kreuk hoezen kunnen tijdens verschillende evenementen gebruikt worden.


Montis charly hoes

De hoes past op bijna alle soorten stoelen met een totale hoogte van cm. De hoezen zijn gemaakt van stretch stof met spandex waardoor de eenvoudig over de stoel kunnen. De hoezen kunnen eenvoudig afgenomen worden en gewassen worden, ze zijn gesc. Gerard kwam op het idee toen een kennis een slaapzak over een tuinstoel drapeerde. Hij nam zijn oude leren jas als voorbeeld.


Een jas die versleten was, maar waar hij toch geen afscheid van kon nemen. Stoelen voor de laagste prijs. En dat betekent dat dit een van de weinige producten is die lang levend zijn.


Montis charly hoes

In het begin vond men de dunne pootjes en het kruis in het onderstel helemaal niet mooi. De beste tweedehands charly montis resultaten. Aanbod van leden en sites zoals Ebay. Deze stoffeermethode wordt nog steeds veelvuldig toegepast, bijvoorbeeld bij de stoel Charly. Het laten bekleden van uw Charly stoel is voordelig en gemakkelijk geregeld.


U kiest een stof en kleur en wij bekleden in een korte tijd uw Charly stoel met de beste kwaliteit. Onze gespecialiseerde mensen hebben een goede ervaring met het stofferen van Charly stoel bekleden en andere modellen en werken met milieuvriendelijke stoffen. Ook deze stoel is ruim jaar geleden ontworpen door Gerard van den Berg em heeft dezelfde eigenschappen als de Charly fauteuil.


Montis charly hoes

Ook de Chaplin kunnen wij voor u herstofferen en indien nodig het binnenwerk (schuim) herstellen of vervangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts