donderdag 9 juni 2016

Plisse overhemd

Plisse overhemd

Energiebesparen Duurzame Keuze! Goedkoper Dan In De Winkel. De wintersale is van start gegeaan bij OverhemdenOnline. Kortingen tot wel op alles. Uitgebreid assortiment in kwaliteit herenmode.


Plisse overhemd

Shop Overhemd online bij terStal. Gratis verzending vanaf €45. Zoek je nieuwe Plisségordijnen? Ik had een smokingoverhemd die aan slijtage onderhevig was. Heb het nu twee keer gedragen en het zit fantastisch en heeft een zeer mooie uitstraling.


Wanneer jouw huidige overhemd niet geschikt is voor een smoking, dan koop je eenvoudig een smoking overhemd bij GENTS die volledig in lijn staat met de etiquette. Bovendien is het wel zo fijn om indien nodig jouw smoking overhemd te vervangen. Zo slijten overhemden en broeken over het algemeen sneller dan colbert. Het overhemd heeft geen borstzak.


De plissé is ingenaai waardoor het hemd even makkelijk te wassen en strijken is als een normaal overhemd. Dit dress overhemd met plissee kan gedragen worden onder uw smoking, dinnerjacket of jacquet. Het hemd word geleverd zonder manchetknopen. Vergelijk plisse Heren Overhemden en vind de laagste prijs.


Luxe, wit smoking overhemd uit de Evening collectie van Eton. Bestel kleding online bij de beste webshops. Bij een cut-away overhemd vallen de boordpunten verder uit elkaar dan bij andere boorden. De kraag is letterlijk weggesneden: ‘cut away’. De overhemden hebben een slim fit afwerking.


Dat wil zeggen dat het getailleerd is. Uitsluitend hoge kwaliteit en scherp. Profuomo smoking overhemd met zeer chique details. Bijvoorbeeld de vadermoordernaar boord.


Dit formele boord is prachtig in combinatie met een vlinderdas. Plisse of Vadermoorder smokinghemd. Alle soorten smoking overhemden zijn voorzien van een dubbele manchet wat betekent dat er een manchetknoop in gedragen dient te worden.


Plisse overhemd

Koel in Zomer, Warm in Winter. Ga Voor Een Duurzame Keuze. Een smoking overhemd draag je in een slim fit of een modern fit.


Een overhemd als deze draag je doorgaans goed aangesloten, gezien je het combineert met een smoking. Een aparte kraag zoals een vadermoordenaar, ook wel de rokboord genoem geeft extra uitstraling. Getailleerd overhemd van HOMME PLISSÉ ISSEY MIYAKE voorzien van ronde hals, lange mouwen, knoopsluiting en slim fit.


Wij onderscheiden ons door alleen overhemden van hoogwaardige kwaliteit aan te bieden. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Wij willen graag dat jij je goed voelt in je overhemd.


De beste vadermoordenaar smoking overhemden eenvoudig online kopen. Alle overhemden zijn te koop in onze online winkel voor mannen. Het smoking overhemd heeft een dubbele manchet en een blinde sluiting wat ervoor zorgt dat de knopen van het hemd onzichtbaar blijven. Optioneel draagt u een cumberband.


Dat is een traditionele sjerp dat is afgeleid van een Brits-Indisch uniform. Verschillende smoking overhemden. Er bestaan verschillende smoking overhemden.


In onze online shop kunt u uiteraard ook smoking overhemden kopen. Smoking overhemden online - Stijlvol smoking overhemd of evening shirt voordelig bij OverhemdenOnline. Stijlvol,met mooie afwerkingen en van goede kwaliteit: dat is wat u van een smoking overhemd uit onze webshop kunt verwachten.


Het smokingoverhemd heeft een blinde sluiting en dubbele manchetten waardoor het hemd met mooie manchetknopen gedragen kan worden. Door deze stof is het draagcomfort erg hoog. De stof ademt en is erg stevig.


Aan de voorzijde van het overhemd is plissé aangebracht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts