woensdag 22 juni 2016

Luxaflex horren aanbieding

Luxaflex horren aanbieding

Bestel uw jaloezieën in de aanbieding online! Allemaal voor nog beter resultaat. Uiteraard zonder extra kosten. Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels.


Goedkope Jaloezieën nodig? In ons land maken horren is ons leefklimaat comfortabeler. In Malawi kan een hor het verschil maken tussen leven en dood. Voor vragen neemt u direct contant met ons op. Het verhaal van Luxaflex.


Voorheen Hamstra, nu dus Luxaflex horren bieden volop mogelijkheden, deze horren hebben namelijk veelzijdig inbouwmogelijkheden voor binnen of buiten. Wij verkopen vaste Hamstra horren (niet dezelfde als degene die nu Luxaflex verkoopt, ja, behoorlijk verwarrend allemaal), en we verkopen maatwerk horren. Horren van Luxaflex met korting op elke 2e hor.


Bij hor krijgt u korting. Zo wordt het aankomende doe-het-zelf project nog eens extra. In huis speelt ventilatie een belangrijke rol. Belangrijk hierbij is dat u frisse lucht naar binnen laat, maar insecten buiten houdt.


Luxaflex Horren zijn hiervoor de ideale oplossing en bieden volop mogelijkheden voor vrijwel ieder raam of deur. De horren online bestellen en thuisbezorgd krijgen Natuurlijk kun je naar de Praxis bij jou in de buurt komen om deurhorren en raamhorren uit te zoeken. Maar online kun je ook ons hele assortiment horren zien. En dat niet alleen, je kunt online ook de deurhorren en raamhorren kopen die je wilt.


Dan bezorgen wij de hor bij jou thuis. Koop nu raamdecoratie zoals Luxaflex ZonweringVoordelig 7. Specialistisch advies nodig? De horren worden standaard geleverd in witte, grijze of zwart lijst met zwart gaas.


De prijs begint vanaf €voor hor. De Luxaflex horren van Luxaflex gaan, door de kwaliteit, jarenlang. Onze speciaal opgeleide ambachtslieden maken het besproken product met de hand.


Luxaflex horren aanbieding

Dat doen ze zorgvuldig en met oog voor detail. U bepaalt de afmetingen in millimeters nauwkeurig, kiest de kleur van de lamellen, of u zijgeleiding wilt en het soort bediening. Dankzij het stevige profiel en het windvaste gaas houdt u insecten en ander ongedierte buiten, terwijl u wel frisse lucht naar binnen krijgt. Door de 6mm dunne kunststof flens is deze inzethor geschikt voor vrijwel elk draaikiepraam. Aan de binnen- en buitenzijde is de rolhordeur voorzien van een handige spanjoletsluiting.


U heeft bij de Luxaflex Rolhordeur Prestige de keuze om hem op het kozijn of in het kozijn te monteren. Unilux is specialist in horren op maat. Door een volledig assortiment horren en jarenlange ervaring kunnen wij een scherpe prijs- kwaliteit verhouding bieden.


Luxaflex horren aanbieding

Wij ontwikkelen en fabriceren horren in onze Nederlandse fabriek, daarmee ben je gegarandeerd van topkwaliteit én een snelle levering. Dan kun je het beste langskomen in één van onze vestigingen om de hordeuren in het echt te bekijken. Je kunt onze medewerkers dan meteen vragen stellen over horren en het plaatsen ervan.


Ze adviseren je graag en geven goede tips mee. Zo kun je altijd de beste hordeuren kopen voor jouw huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts