dinsdag 14 juni 2016

Laagdiktemeter verf

De Grootste Verfleverancier van Nederland. Bekijk ons Ruime en Voordelige online aanbod! Dé Online Verfleverancier. Wij adviseren en helpen u graag. Neem vrijblijvend contact op!


Wij hebben de Verf die u zoekt. Van Kwasten tot Verfbakjes. Alle benodigheden voor uw klus! Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Kies uit producten vanaf € 295.


De meest gebruikte en goedkoopste laagdiktemeters zijn bedoeld voor metalen ondergrond. Bestel uw laagdiktemeter of verflaagdiktemeter bij Inspectietechniek! Enkele van onze digitale laagdiktemeters zijn in staat om automatisch het correcte substraat te identificeren middels een meetsonde.


Laagdiktemeter verf

De ultrasonische laagdiktemeters meten de laagdikte van coatings op iedere ondergrond en de geavanceerde modellen meten zelfs de dikte van individuele verflagen bij een meerlaagse coating. Elcometer heeft een uitgebreid assortiment laagdiktemeters dat loopt van de nieuwe Elcometer 4– verkrijgbaar met zowel geïntegreerde als afzonderlijke sondes, via de Elcometer 4laagdiktemeter voor verf en poedercoatings, tot en met de Elcometer 3meter voor de auto-industrie. Voor alle niet-magnetische coatings zoals Verf , Emaille, Chroom, Galvanisc zink op staal. Het meetprincipe van de laagdiktemeter is als volgt: magnetisch-inductief of wervelstroom.


De kracht wordt door de dikte van de verf of plamuurplek gemeten in micron (micrometers) 0-7en duidelijk op een gekleurde puntsschaal weergegeven. Niet alleen de juiste voorbehandeling en toepassing van de verf zijn belangrijk, maar zeer zeker de laagdikte ook! De laagdikte kun je meten met een laagdikte meter. Om er tijdens het schilderen zeker van te zijn dat de juiste laagdikte aangebracht wordt, dient de laagdikte gemeten te worden met een verf laagdiktemeter. Op zoek naar een diktemeter of laagdiktemeter ? Laat u adviseren door de specialist met jaar ervaring.


Laagdiktemeter verf

Onze laagdiktemeters voor verf - en lak-coatings bieden u een nauwkeurige informatie m. Op deze manier worden er overgespoten, geplamuurde carrosserie-delen van een auto die een zwaar auto-ongeluk of juist een blikschade heeft geha snel en zonder beschadiging van de coating gevonden. Een laagdiktemeter is een instrument dat in de coatingindustrie wordt gebruikt. Fouten in laagdikten resulteren in een nodeloos verbruik van tij materiaal en geld.


Bij een te dunne coating zijn de dekking en beschermende mogelijkheden niet voldoende en gaat er tijd verloren in het hercoaten van het betreffende voorwerp. Bespaar tot wel via kiesproduct. Powered by KiyOh Zeer goed!


Laagdiktemeter verf

Nieuwe laagdiktemeter van Condtrol met twee meetprincipes: magnetische inductie en wervelstroom. Dit kun je meten met een laagdiktemeter , wat ook weleens een verf dikte meter wordt genoemd. De natte verflaag zal drogen, waardoor je uiteindelijk de droge laagdikte van de verf krijgt. Laatdikte van verf wordt uitgedrukte in µm. Laagdikte bij terpentine gedragen verf.


Deze laagdiktemeter beschikt over een handig LCD display zodat u de meting direct af kunt lezen. Verkrijg de beste prestaties van de Elcometer 4laagdiktemeter en maak optimaal gebruik van de ± nauwkeurigheid van de meter door de laagdiktemeter te kalibreren voor de toepassing. Koop duurzaam bij uw specialist!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts