donderdag 9 juni 2016

Plafondlamp stoer

Plafondlamp stoer

Breed scala aan Plafondlampen. Nu zonder verzendkosten bestellen! Brede selectie afgeprijsde Meubels. Bespaar tot op je meubelen! Bekijk onze Badkamer assortiment.


Plafondlamp stoer

Voordelige Plafondlamp op beslist. Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. De plafondlamp met industrie look is het verlengstuk van de mensen die er wonen. De lampen hebben karakter en ogen natuurlijk, stoer en robuust.


Heb je al een stoere , houten tafel of de vintage look leren stoel combineer de complete huiskamer look met de industriële plafondlamp. Een plafondlamp met industrieel karakter wordt gekenmerkt door haar eerlijke materialen. Staal, ijzer, chroom en glas zijn de meest voorkomende elementen in een industriële plafondlamp. Deze materialen zijn stoer , sterk, duurzaam en gaan daarom lang mee.


Een industriële plafondlamp behoudt haar oorspronkelijke vorm en uitzicht. Vanaf GRATIS verzending. Stoere spot Redon, vintage zwart, 3. Het is dus een sfeerlamp die overal past. Of je nu een monumentaal huis hebt, een woning uit de jaren of nieuwbouwhuis. Trouwens, deze plafondlamp wordt ook gebruikt als wandlamp, dan vaak in combinatie met grote hanglampen.


Een heel handige plafondlamp , is de zwarte dubbele plafondspot. Een unieke combinatie van functioneel, stoer en elegant. Deze plafondlamp heeft een kubusvorm en is aan alle zijden open. Wat de plafondlamp echter uniek maakt is de kleur en afwerking. Het stalen frame is heel donker van kleur en heeft lasnaden in een messingkleur.


De afwerking is wat Raw en juist dat maakt deze lamp industrieel en stoerder dan de rest. Veel industriële plafondlampen hebben sobere kleuren. Vooral zwart en grijs zie je terug in de collectie.


Dat geeft de lamp direct een stoere uitstraling. Ook een groot deel van de lampen hebben een stoer stalen armatuur. Niet alleen combineer je staal eenvoudig in elk interieur, het zorgt ook voor de industriële look.


Plafondlamp stoer

Strakke, minimalistische fittinglamp voor aan het plafond. Voor het meest sfeervolle resultaat adviseren wij u gebruik te maken van heldere, led lichtbronnen. Met een diameter van 35cm is deze lamp behoorlijk groot. De lamp, die lijkt op een patrijspoort, heeft een mooie industriële look, vooral door de kleuren antiekzwart of old iron grijs met een vleugje groen.


Dat is pas stoere badkamerverlichting voor je plafond of aan de muur. Gave industriële plafondlamp met een doorsnede van cm. De ronde plafondlamp ziet er stoer uit door de moeren en bouten die in de lamp geplaatst zijn. Het glas van de plafondlamp heeft een matte structuur.


Beleef de industrie sfeer bij Nostalux. Bestel uw industriële fabriekslamp eenvoudig online. Vergelijk prijzen en bestel! Omdat de blik vanuit het bed naar boven is gericht, krijgt een plafondlamp hier nog meer aandacht, helemaal wanneer deze een fraai uitzicht biedt of bijzondere lichtpatronen vormt op muren of plafond. De functie van een plafondlamp.


Erg leuk op een babykamer of kinderkamer, maar ook elders in huis is deze zebra lamp een stoere. Voor in de keuken zijn onze grote zwarte wandlampen populair. Ze worden vaak toegepast boven het aanrechtblad.


Een leuke stoere lamp, die bovendien fijn werklicht geeft. Maar je kunt bij ons ook kiezen uit kleinere wandlampen in antiek zwart. Handig en mooi in elke woonruimte.


Verder hebben we kleine zwarte spotjes (GU-10) met een heel stoer. Naast stoere hanglampen hebben we ook prachtige vloerlampen. Op deze wijze kun je de gehele woonkamer, kantoor of slaapkamer voorzien van eigentijdse uitstraling. Maak je industriele interieur compleet met een stoere wandlamp. Ondanks zijn stoere uiterlijk is deze lamp zeker sfeervol tijdens het gebruik.


Door gebruik te maken van een heldere, led lichtbron wordt de warme, grijze binnenzijde fraai verlicht waardoor er een warme, nostalgische sfeer waarneembaar wordt. Of je nu zoekt naar een plafondlamp van hout, een moderne plafonnière of juist naar een stoer exemplaar – bij fonQ ben je aan het juiste adres. In tegenstelling tot een hanglamp neemt een plafondlamp weinig ruimte in beslag. Straluma is de lampenwinkel met een zeer groot assortiment aan industriële verlichting, industrielampen en stoere lampen.


De industrielamp is stoer en veelal een echte eyecatcher binnen een industrieel en Scandinavisch interieur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts