woensdag 29 juni 2016

Moderne interieur kleuren

Vraag Gratis een Adviesgesprek aan bij IN. Op veel Meubels is Persoonlijk Maatwerk Mogelijk, Vraag naar de informatie! Altijd al een eigen Van Gogh, Kandinsky of Rembrandt gewild? Kamers vrij in Moderne Hotel.


Het choreografietalent Marco da Silva Ferreira komt uit op eeuwenoude rituele dansen.

Warme kleuren zullen zorgen voor een intiem gevoel terwijl koude en kleurrijke tinten een frisse en levendige indruk creëeren. Aangezien er heel wat studies bestaan rond de kleurencirkel, warme en koude kleuren , kleur stijlen, kleur tonen, kleur gradaties etc. Deze adviseurs noemen zichzelf meestal kleuren consulent, kleur adviseur, kleur styliste of kleuren adviseur. Een modern interieur is heel strak en minimalistisch en daarom zijn kleuren als zwart, wit en grijs heel erg geschikt voor deze stijl.


Deze kleuren afgewerkt in hoogglans zijn ook een goed idee voor het moderne interieur. Hier doe je inspiratie op, welk palet je ook kiest. Van heldere kleuren tot pastel.

Kies dan kleurcombinaties uit kleurfamilies of lichte kleuren. Dus niet alle eetkamerstoelen in één kleur , maar zes verschillende. Bekijk meer ideeën over Interieur , Muur kleuren en Muur. Welke kleuren kiezen voor een modern interieur ? Veel mensen kiezen vandaag de dag voor een modern interieur : een strakke maar rustige inrichting met vrij weinig felle kleuren.


Heldere kleuren hebben een grote invloed op je gemoedstoestand. Een plek dat je je huis en vooral je thuis kunt noemen. Dit komt omdat we deze kleuren vaak associëren met leuke dingen: Geel doet denken aan de zon, blauw aan water en groen associëren we op zijn beurt met mooie grasvelden. Wanneer je gebruikmaakt van deze kleuren reflecteert dit meestal dat je zelf een actieve persoon bent. Doe hier inspiratie en interieur ideeën op voor de inrichting van je woonkamer, eethoek of slaapkamer.


Woontrends voor iedere woonstijl! Of je nu liefhebber bent van een Scandinavisch interieur of een landelijk interieur , in uitgesproken tinten of basic kleuren. De grootste fouten bij het kiezen van de juiste kleur verf voor je interieur : De nieuwe verfkleur wordt gekozen in een bouwmarkt of winkel vol helder tl licht. Dit moderne interieur bestaat geheel uit dezelfde vier ‘ kleuren ’ Alvhem. Een interieur dat rust en eenheid uitstraalt: daar houden we van.


En hoewel het niet is ingericht met maar één kleur , maar met is het toch monochroode ‘ kleuren ’ die we telkens terug zien komen zijn grijs, wit, bruin en.

Trends veranderen, smaken verschillen en bij elke woning passen andere kleuren. Experimenteren met verf en kleur tot je een geslaagde combinatie vindt, is zeker mogelijk, maar dan ben je al snel heel wat geld en tijd kwijt. Het interieur van de leefruimte kan je volledig aanpassen aan je eigen smaak en stijl. Hou je van gezellighei warmte en de kalmte van het plattelan geef dan je woonkamer een landelijke stijl. In een klassiek interieur werk je met lichte kleuren en natuurlijke materialen zoals hout, riet en wol.


Deze moderne woonkamer is ontworpen door Za Bor Architects. De woonkamer is onderdeel van een super grote villa in Moskou met een woonoppervlakte van maar liefst 270m2. De open woonkamer geeft hints van kleur en is het meest vrolijke deel van het huis. Denim Drift is verschillende tinten blauw in verrassende kleurencombinaties.


Van licht grijs tot matte blauw tinten, gaan we het komende jaar terug vinden in verf voor muren en meubels, maar ook in de woonaccessoires van blauwe kussens, beddengoed tot vazen en servies. Moderne woonkamerinspiratie kun je hier bij homify opdoen. Monochrome kleuren zijn de meest populaire kleuren voor de moderne woonkamer, naast zwart en wit kunnen ook grijstinten worden ingezet voor het invullen van grote wandoppervlakken. Creëer contrast met decoraties in een felle kleur.


Een bruine woonkamer kan strak zijn, maar ook modern en chique. Misschien ga je juist alleen voor moderne gordijnen in je woonkamer, of voor bruine moderne meubels. De keuze is in elk geval reuze #128578; Overige inrichting.


Het zijn niet alleen de kleuren en de materialen die een woonkamer wel of niet. Basic interieur waarin geleefd mag worden met een persoonlijke mix van landelijk,. Beton, moderne materialen zoals hoogwaardig.


Kleuren : Naturel, grijs- en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts