dinsdag 7 juni 2016

Fotolijst met eigen tekst

Bestel nú snel uw Lijsten. Uw Product is Altijd op Voorraad! Kwaliteit zonder compromissen. Nu bestellen al vanaf € 195! Diverse soorten en maten fotolijstjes v. Fotolijsten tot - voordeel!


Specialistisch advies nodig? Met deze prachtige fotolijsten zal je keer op keer dat prachtige moment herbeleven en delen met anderen. Je kunt het design van de fotolijsten heel eenvoudig zelf ontwerpen met je eigen foto en tekst. Zo ben je dus verzekerd van de meest unieke fotolijsten , die zeker op zullen vallen!


Met keus uit verschillende vormen en formaten fotolijsten. Een digitaal fotolijstje op de vensterbank of dressoir is leuk. Een gegraveerd is veel persoonlijker om jouw mooiste foto af te laten drukken en deze cadeau te geven aan jouw geliefden.


Fotolijst met eigen tekst

Laat een fotolijst graveren uit onze webshop met een persoonlijke tekst. Deze moderne fotolijst van aluminium kun je laten bedrukken met je eigen tekst. Je hebt de keuze van tekst boven de foto, of onder de foto, of beiden voor dezelfde prijs. Kies voor een houten fotolijst , een aluminium fotolijst of een zilveren fotolijst.


De fotolijsten zijn verkrijgbaar in diverse maten. Houten fotolijst graveren. Onze collectie houten fotolijsten bestaat uit lijsten van 25mm breed en brede lijsten van 39mm breed.


Maar ook oma wordt hier heel blij van, met een leuke foto erin van haar liefste kleindochter. Toffe te personaliseren fotolijsten in eigen kleur, met eigen tekst. Maak de mooiste fotolijsten met je eigen foto en tekst ! Leuk om cadeau te geven, deze unieke fotolijst ! Geheel naar eigen inzicht ontworpen met je mooiste foto en tekst. Of natuurlijk voor jezelf, jij met je geliefde of natuurlijk je eigen selfie. In een handomdraai heb jij iets persoonlijks gemaakt.


Kies uit ons uitgebreide assortiment de beste fotolijst voor jouw kleintje. Vind je baby-uitzet bij Wehkamp. Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Posters met tekst zijn bovendien mooi om te combineren met alle soorten kunstmotieven, voor een meer klassieke en stijlvolle look is een zwart-wit poster met tekst perfect.


Fotolijst met eigen tekst

Je vindt ook grafische posters met teksten en citaten in alle mogelijke kleuren en boodschappen voor een meer opvallende poster met tekst. Mooie staande fotolijst , met stof bekleed. Dit persoonlijke fotolijstje wordt, door ons bedrukt met naam. Verkrijgbaar in grijs en roze. Verzending binnen 2-werkdagen na ontvangst van uw betaling.


Prijs is exclusief verzendkosten. Heb jij een mooie foto met je moeder die je haar cadeau wil doen voor moederdag? Dan is dit het ideale lijstje om je persoonlijk en origineel te maken! Laat je eigen tekst in het lijstje graveren en verras je moeder!


Fotolijst met eigen tekst

De tekst kan ook over de foto heen gezet worden. Let er wel op, dat de kleur van de tekst duidelijk afsteekt, op de foto. Speel met de mogelijkheden om er een zo leuk mogelijke fotolijst van te maken. Als u een extra tekstplakje wilt op het voetstuk dan kan dat bij : tekst op onderplak.


Mooie houten fotolijstjes zelf te ontwerpen met eigen teksten en prints. Deze fotolijst is mooi afgewerkt en heeft een warme uitstraling. Geschikt voor een foto van 10xcm.


Bekijk ook onze andere gepersonaliseerde woonproducten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts