dinsdag 14 juni 2016

Scandinavische inrichting

Scandinavische inrichting

Bestel woonkamerinrichtingen online. Alles voor uw huis bij woonwarenhuis OTTO! Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt!


Mooi design voor scherpe prijzen! De passende fauteuils - OTTO. Ontspannen en je goed voelen! Kasten van OTTO zorgen voor orde! Op naar woonwarenhuis OTTO!


Iedereen in Zweden, Denemarken, Finland en Noorwegen lijkt wel gevoel te hebben voor de inrichting van hun interieur. Bekijk meer ideeën over Interieur, Huis interieur en Interieur woonkamer. Daarbij wordt vaak een redelijk sobere en minimalistische sfeer gecreëerd. Je ziet dat de eerder genoemde kleuren zoals wit, grijs, bruin en pastels terug komen in de foto’s. Ook is in elk interieur wel een dosis hout te bekennen.


Comfort en functie staan bij de inrichting voorop en uiten zich in een moderne, strakke en sobere vormgeving. Onze Noorderburen houden van de natuur en dat is duidelijk terug te zien in het interieur. Toch zie je veel textiel terug in deze interieurstijl.


De dekentjes, kussens en vloerkleden die je ziet, zijn zorgvuldig uitgekozen en hebben zijn zowel functioneel als een uitstekende manier om meer gezelligheid in huis te brengen. Weet jij eigenlijk wat jouw woonstijl is? Hou je van strakke meubelen of gaat jouw hart sneller kloppen van een versleten, vintage kastje dat je op zolder bij je oma hebt gevonden? Je zocht naar: scandinavische inrichting ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. Het maakt niet uit waar je naar zoekt of waar op de wereld je woont, ons wereldwijde platform vol verkopers kan je helpen met het vinden van unieke en betaalbare opties.


Scandinavische inrichting

Deze stijl is geschikt voor iedereen die houdt van de eenvoudige dingen in het leven, en graag in een warme sfeervolle omgeving verblijft. Vaak worden er natuurlijke materialen zoals hout, zeegras en riet op de voorgrond geplaatst. Scandinavische meubels tonen met trots hun vakmanschap en kwaliteit. Minimalisme gaat voor massaproductie, koop daarom niet elke week nieuwe accessoires. Zorg er dan voor dat alles is opgeruimd!


We geven duidelijke voorbeelden en meubelstukken die je kunt gebruiken. Geef toe aan de sereniteit van deze inrichting ! Vaak zag je deze stijl echter alleen nog maar bij mensen thuis. Zonde, want ook op het werk is deze stijl heel goed door te voeren. Eigenlijk gewoon met weinig middelen iets leuks maken.


Scandinavische inrichting

Een vloer van beton, het hoeft niet te moeilijk en niet te netjes, als het maar functioneel is en makkelijk is schoon te houden. Niet alleen ziet het er prachtig uit, het zorgt er ook voor dat de luchtkwaliteit optimaal blijft in de badkamer. Voorheen waren wij bekend onder de naam Scandinavian Design Center. Ons unieke assortiment bestaat uit ruim 10.


Om je een beter beeld te geven van hoe je deze stijl toepast in je eigen interieur, hebben we een aantal kenmerkende kleuren, materialen en meubels voor je op een rijtje gezet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts