maandag 20 juni 2016

Confrontatieglas

Confrontatiespiegel van 6mm glasdikte. Snel en eenvoudig online te bestellen en leverbaar door heel Nederland. Verzilverd floatglas confrontatiespiegel. Aan de ene kant kan men door de spiegel heen kijken.


Confrontatieglas

Een eenrichtingsspiegel bestaat in principe uit een glasplaat waarop door middel van sputteren een dunne laag metaaloxide is aangebracht. Met meer dan 6glassoorten en verschillende folies op voorraad en kunnen wij meer dan 10. Bekijk hier onze producten. Heb jij een soortgelijke klus?


Plaats hem dan op Werkspot. Gebruik de kortingscode KERSTvoor korting op het gehele assortiment. Speciale glassoorten Bij confrontatieglas voorkomt de spiegelwerking van het glas dat van zijde door de ruit heengekeken kan worden. Vanaf de andere zijde is het wel mogelijk door de ruit heen te kijken.


Zoekt u glas tegen inkijk waardoor u meer privacy krijgt? Er zijn legio glassoorten speciaal geschikt om inkijk tegen te gaan. Beste Tweakers, Ik ben van plan een magic mirror te gaan maken. Alle onderdelen hiervoor zijn redelijk makkelijk te verkrijgen.


Behalve One-way mirror glas. Spiegels op maat gemaakt zijn eenvoudig online te bestellen bij Glasdiscount. Spiegels zijn altijd verkrijgbaar tegen scherpe prijzen met snelle levertijden. Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt? Deze spiegel word ook wel een half-doorlatende spiegel of spion-spiegel genoemd.


De persoon voor de spiegel ziet zichzelf in. Dankzij de eigenschap dat confrontatieglas slechts van één kant doorzichtig is wordt het vaak toegepast in ruimtes waar personen ongezien geobserveerd dienen te worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het observeren van speltherapie bij kinderen, ondervragingen door de politie of simpelweg observaties in openbare ruimtes.


Via onze online winkel kun je eenvoudig en vrijblijvend een prijs aanvragen en je spiegel kopen. Snel gelever je kunt via iDEAL betalen en we bezorgen aan huis! Op strategische locaties bevinden zich observatiepunten die voorzien zijn van confrontatieglas. Oslo-confrontatie - (voor het eerst toegepast in Oslo aan het eind van deze eeuw), het door de politie confronteren van een getuige met een groep proefpersonen, waaronder de verdachte van een misdrijf.


Confrontatieglas

De getuige moet dan kijkend door het zgn. Spiegelfolie is dé oplossing als u inkijk wilt voorkomen. U kunt ook online interieur plakfolies bestellen. Door inkijkwerende folie op uw raam is inkijk niet meer mogelijk. Zwaaideur en paneel mag ook omgedraaid indien dat beter is voor de constructie.


Als marktleider in de productie, bewerking en distributie van vlakglas en isolatieglas in Europa, hebben Saint-Gobain en GLASSOLUTIONS hun producten voorzien van de. Wij zijn bekend met niet alledaagse glas projecten en zijn dankzij onze productkennis, ervaring en expertise uw juiste sparringpartner. Zo leveren wij bijvoorbeeld confrontatieglas , kogelwerend glas, brandvertragend glas, glas met (alarm)draadinleg, geldladesystemen en geldkommen.


Lijkt me een heel leuk project. Echter is het moeilijk om aan confrontatieglas. Dat is een eenzijdige spiegel, waarbij je aan de andere kant gewoon als normaal glas doorheen kan kijken. Ook wel Doorkijkspiegel genoemd.


Heeft iemand een idee waar ik dit goedkoop kan halen of hebben andere mensen interesse om samen wat grote doorkijk spiegels. De Leidsche Glashandel levert vele soorten glas: van isolatieglas tot confrontatieglas , van hardglas deuren tot figuurglas, alsmede glas-in-lood en antiek-glas. Niets is ons te gek, en natuurlijk uit voorraad leverbaar.


Wij zijn continu in beweging, een bedrijf dat snel en direct levert met een deskundig advies. Het idee achter confrontatieglas is dat het tamelijk donker glas is, met aan kant een spiegelend oppervlak. De observatieruimte is meestal donkerder dan wat men bekijkt, en de reflectie is sowieso minder omdat het reflecterende licht 2x door het donkere glas moet. Een folie kan die eigenschappen aanbrengen op transparant materiaal.


We leveren ook ruiten in diverse decoratieve uitvoeringen, zoals confrontatieglas , spiegelglas, veiligheidsglas en draadglas. De nieuwste innovatie is isolatieglas met ingebouwde jaloezieën. U hoeft dus nooit meer lamellen schoon te maken.


De onderdelen zijn leverbaar in diverse kleuren. Grijs glas op maat bestellen kan eenvoudig via onze webshop, geen offerte vooraf, leverbaar door bijna heel Nederland en Vlaanderen en scherp geprijsd incl BTW.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts