woensdag 22 juni 2016

Kleuren luxaflex duette

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Alle jaloezieën vind je op beslist. Bestel simpel jouw raamdecoratie online. Bespaar tot wel via kiesproduct. De prijsklassen lopen van E, de voordeligste soort tot prijsklasse de prijzigste.


Net als het elegantere zusje van 25mm is deze zonwering uiterst geschikt voor kleinere en middelgrote raampartijen.

Zoekt u een oplossing voor lastige, vreemd gevormde ramen? Luxaflex duette shades met korting. We informeren je graag over. Een uitgebreid assortiment stoffen om naar wens de lichtinval en privacy te bepalen. Abonneer u op onze maandelijkse nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van onze nieuwste producten, inspiratie en speciale aanbiedingen.


Met deze nieuwe blauwe kleur in huis creëer je een frisse en moderne sfeer. Kies verschillende blauwkleuren voor wanddecoratie en raamdecoratie of maak mooie combinaties met natuurlijke materialen zoals hout, leer, linnen en wol. Grote collectie jaloezieën vind je hier!

Jaloezieën tegen de laagste prijzen. Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! U bepaalt onder andere zelf de afmetingen en de stofkleur. De nummer van Nederland in raambekleding, binnenzonwering en raamdecoratie.


Je kunt kiezen uit drie transparanties. Zo bieden we voor grote, middelgrote en kleine ramen een harmonieuze oplossing. De producten worden met de hand gemaakt, ontworpen op veiligheid en zorgen ervoor dat jij op een natuurlijke manier energie bespaart.


Voor een nog betere zonwering. Duo Tone houdt in dat de stof aan de buitenzijde altijd wit is, terwijl de binnenzijde altijd uw gekozen kleur bevat. Tijdens het bestellen geeft u onder andere aan wat de afmetingen moeten worden in millimeters nauwkeurig.


Duette Shades ideaal zijn voor serres. Zo bepaalt u zelf de lichtinval in uw woning. Keuze uit verschillende kleuren , stoffen en afmetingen. Bij elke stof kleur staat aangegeven wat de lichtdoorlatendheid is middels de afkortingen: LD = Lichtdoorlatend VD= Verduisterend. DuoTone stoffen hebben een witte achterkant wat zorgt voor een mooie uniforme look aan de buitenkant en verbeterde warmtewering.


FullTone stoffen hebben voor en achter dezelfde kleur , voor als u wilt combineren of contrasteren met uw interieur. Vochtwerende materialen, een comfortabele bediening en speciale oplossingen voor ronde en grote ramen en ramen met speciale vormen.

Het voordeel hiervan is dat koorden en koordgaatjes niet zichtbaar zijn. Tijdloos ivoor, levendige primaire kleuren , kalmerende neutrale kleuren en trendy kleuren : onze serie is net zo uniek als jij. Bekijk hoe verschillende kleuren en producten je kamer kunnen veranderen. De verschillende transparantiemogelijkheden bieden variërende gradaties van privacy en licht controle.


Onze lichtdoorlatende stoffen zijn daarnaast speciaal ontworpen om daglicht prachtig te filteren. Bekijk de kleuren op onze website, of breng een bezoek aan onze woonwinkel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts