vrijdag 10 juni 2016

Meubelzaken woonboulevard breda

Doe Inspiratie op of bezoek de Showroom! Bekijk het assortiment nú! Topwaliteit meubelen voor de Laagste prijs. Onze adviseurs vertellen je graag over de nieuwste trends en geven gratis advies.


Meubelzaken woonboulevard breda

Grootste Collectie Woonkamer Meubels en Bankstellen. Kom langs en ervaar het gemak van alles onder één dak. Wij bieden tal van meubelzaken waar je jouw nieuwe bank, fauteuil, eethoek, salontafel of televisiemeubel koopt.


Graag tot ziens in onze winkels. Onze verkoopadviseurs ontvangen je graag in de showroom. Ze vragen je naar jouw woonwensen en samen met jou stellen ze een ontwerp op maat samen. Zo ligt jouw droominterieur binnen handbereik!


Meubelzaken woonboulevard breda

Kom vandaag nog langs in onze winkel en laat je inspireren. Uw auto parkeert u gratis voor de deur van onze woonwinkel in Breda en vervolgens bekijkt u in onze smaakvol ingerichte showroom diverse meubels en doet u veel wooninspiratie op. De meubelwinkel in Breda van Rofra Home is gevestigd op een woonboulevard en deze staat bekend als een van de grootste meubelboulevards in Nederland. Hier kunt u alles vinden waar u naar op zoek bent en natuurlijk ontvangen wij u graag in onze meubelwinkel in Breda.


Deze woonboulevard is gemakkelijk te bereiken vanaf de A16. Kom je met het openbaar vervoer? Er rijden een aantal bussen vanaf het station van Breda die jij kunt nemen om onze winkel te bezoeken. Laagste prijsgarantie Met de laagste prijsgarantie weet u zeker dat u nergens voordeliger uit bent voor uw nieuwe meubelen! De meubels zijn in Breda thuis te bezorgen, maar zelf meenemen of afhalen is ook mogelijk.


Bij het magazijn is het mogelijk om een aanhanger of busje te lenen. Dat is helemaal gratis voor jou als gewaarde klant van Pronto Wonen Breda. In onze winkel in Breda , met een oppervlakte van 2. Zo maak je niet alleen kennis met onze collectie maar doe je ook ideeën op voor jouw eigen interieur. Find meubelzaken woonboulevard breda vandaag!


Stel zelf uw droombank samen. Koop nu en bespaar geld vandaag. Persoonlijke service via telefoon, in de winkel of via onze online chat. Profiteer van deze aanbieding!


Meubelzaken woonboulevard breda

Als u op zoek bent naar goede service bij een woonwinkel net buiten de meubelboulevard in Breda , bent u bij Bastiaansen Wonen in Bavel op het juiste adres. Service staat bij ons hoog in het vaandel. Ook kun je bij Woonexpress Breda gratis parkeren!


Redenen genoeg om eens langs te komen in onze winkel. Riant – Stoutenbeek kenmerkt zich door een eigen identiteit als het aankomt op de collectie designmeubels. Niet alleen door de bijzondere merkpresentaties, maar ook door het feit dat verschillende stijlen en soorten design op een prachtige wijze in onze winkel in Breda worden gecombineerd. Deze is schuin tegenover de Hoogenboezem woonwinkel gevestigd waar de collecties van Inhouse, ByBoo en Xooon worden gepresenteerd. Kom ook eens langs bij Bastiaansen Wonen in Bavel!


Meubelzaken woonboulevard breda

Op slechts minuten rijafstand vanaf de boulevard! Wij zijn zeer vlot bereikbaar, en bovendien kan je gratis voor onze deur parkeren. We zijn goed bereikbaar én je parkeert gratis voor de deur.


Woonboulevard in Breda gezocht?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts