maandag 20 juni 2016

Grote tafellakens

Uitstekende service en kwaliteit voor zeer scherpe prijzen. Aanbod in professioneel bedlinnen. Vraag naar de mogelijkheden. Ruim aanbod in hotelbedden. Vind de beste bedden voor uw hotel!


Zoek naar eethoek tafel op de nieuwe KensaQ.

Bespaar tot wel via kiesproduct. Tafellaken in katoen met anti-vlekken behandeling SCENARIO LA REDOUTE INTERIEURS. Gebruik een mooie tafellaken als decoratie voor uw eettafel.


Of bescherm uw tafel tegen vlekken met een simpel tafellaken. Voor ieder zijn wensen hebben wij een geschikt tafellaken. Door onze jarenlange ervaring en ons oog voor kwaliteit kunt u er vanuit gaan dat alle tafellakens op deze pagina van top kwaliteit zijn! En uit oliebestendige, waterdicht grote tafellakens.


En of grote tafellakens plaid , vlakte of moderne is.

Tafelkleed of tafelloper op maat laten maken? Welkom bij Cottona, dé tafellakens -op-maat-webshop van Nederland! Online bestellen, zeer snelle levering. Heel groot, rond of ovaal? Uw tafellaken op maat bestelt u eenvoudig online, levertijd 2-werkdagen.


Cottona is dé online specialist in tafellakens op maat. In ons eigen atelier wordt uw tafellaken op maat gemaakt volgens uw wensen. En hoe mooi: u kunt kiezen uit onze volledige stoffencollectie. Als er een snelle lunch of een uitgebreide maaltijd op tafel staat, maakt een tafellaken of ontbijtlaken de sfeer compleet. Het tafellaken beschermt de tafel en geeft de maaltijd een extra gezellige sfeer.


Na het eten is het een kwestie van uitkloppen en de broodkruimels hebben uw huis verlaten. Voor alle kleuren tafellinnen kunt u bij ons terecht. Ons assortiment bevat tafel lakens met een print en tafellakens die zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden. Alle tafellakens zijn als rond tafelkleed en als rechthoekig tafelkleed te bestellen.


Belangrijk is dat je het juiste materiaal kiest. Voor bescherming is een kunststoffen tafelzeil ideaal. Tafelzeil kun je vaak ook buiten gebruiken.

Voor een mooie aankleding kies je best voor een linnen of katoenen tafellaken. Let er qua maat op dat een tafelkleed best een stukje over de tafelrand mag hangen. Het grote voordeel van een tafelkleed ten opzichte van een tafelzeil is… dat deze na een flinke knoeipartij heerlijk de wasmachine in kan.


Dat is niet zo´n slim plan met een plastic tafelzeil. Je moet je gecoate tafelkleed niet elke dag willen wassen, daar wordt de coating niet mooier van. Grote collectie tafelkleden vind je hier! Bekijk ons unieke assortiment tafellakens.


Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Grote tafellaken voor brede en lange tabellen. Gemaakt van onthard linnen.


Geschikt voor huwelijk en andere gelegenheden. Today tafellaken rond Ø180cm Met de ronde tafellakens van Today verander je de eetkamer in een handomdraai. Exclusieve linnen tafelkleden, tafellakens met acryllaag. Damast ontbijtlakens van zeer goede kwaliteit met bijpassende servetten.


Zoekt u iets wat u niet kunt vinden, neem gerust contact met ons op, er is nog veel meer te leveren wat niet op de site staat. Wellicht kunnen we u dan verder helpen. Of bent u op zoek naar een groot formaat wit tafelkleed?


Maatwerk tafeldamast is uiteraard mogelijk. Om de mooiste tafel te dekken, legt u er een linnen of katoenen tafellaken op, effen of met een motief, naargelang de gelegenheid! Voor dagelijks gebruik is er het gecoate tafellaken dat zich met een veeg van de spons reinigt.


Rechthoekig, vierkant of ron de tafellakens passen bij de servetten en de bijhorende tafellopers. Bent u opzoek naar een strijkvrij tafelkleed? Dan bent u bij het linnenhuis. Wij hebben een assortiment strijkvrije tafellakens van hoge kwaliteit en een mooie afwerking. Er zit altijd wel een geschikt strijkvrij tafellaken voor u bij!


En naast tafellakens en tafelzeilen vind je ook servetten en placemats. Je kunt alle tafeltextiel bij een HEMA winkel bij jou in de buurt kopen, of heel eenvoudig online bestellen. Tafellakens in pvc en en afwasbaar tafellinnen, extra brede maten vormen geen probleem voor ons!


Tevens Uw aanspreekpunt voor grotere afnames voor bedrijven,instellingen, scholen, rusthuissector. Niet vertrouwd met de materialen : bestel ons proefpakket!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts