woensdag 8 juni 2016

Silvana kussen fluorine

Silvana kussen fluorine

Bekijk alle Kussens van Beter Bed. Kom naar de winkel of bestel online! Scherpe prijzen, snelle levering! Gratis bezorging vanaf € 5-. Het grootste assortiment Beddengoed online voor elke leeftijd: Slaaptextiel.


De tijk van het kussen is gemaakt van 1 hoogwaardige katoen en behandeld tegen huisstofmijt. Het Emma kussen gratis thuisbezorgd met geld-terug-garantie. We heten u welkom in één van onze showrooms voor een vrijblijvend en deskundig slaap- en of interieuradvies. Silvana Support Fluorine kussen. Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we u graag onze selectie van o. Op vakantie zijn de kussens vaak te plat of te slap.


Verder is het kussen het meest geschikt voor personen met een gemiddeld of groter dan gemiddeld postuur. Dan biedt de Fluorine je de perfecte lighouding! Het kussen zorgt voor de meest perfecte slaaphouding is wat belangrijk is voor een goede nachtrust en een fit gevoel door de dag heen.


Silvana kussen fluorine

Het kussen is gevuld met Nature Bamboo in combinatie met een Comforel Holle Vezel. Vaak kiezen onze mannelijke klanten voor dit kussen. Hierdoor is het kussen zeer geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. Daarnaast is het kussen voorzien van een neksteun met soepele Vita Talalay latex vulling, voor nog meer ondersteuning.


Een zacht kussen met net dat beetje extra steun. Heeft u de voorkeur voor een beetje stevig kussen en slaapt u op een niet te stevig bed? SILVANA Kussen Fluorine Support Afmeting: 60x70.


Silvana kussen fluorine

Dan is dit waarschijnlijk het beste kussen. Bent u een rug- of zijslaper? Hou je van een gemiddeld kussen en slaap je op een medium hard bed? In welke winkels kunt u proefliggen? Deze kussens zijn namelijk speciaal ontworpen in samenwerking met fysiotherapeuten.


Jouw ideale kussen zit hier zeker tussen! De bovenvakken van het kussen zijn gevuld met hoogwaardige en zeer zachte synthetische vezelbolletjes die goed ventilerend en vochtregulerend zijn. Verkrijgbaar in diverse maten 9-GRATIS WAKE-UP LIGHT.


Silvana kussen fluorine

Wil je dus kussens kopen, dan ben jij Goossens aan het goede adres. Je kunt het kussen eenvoudig doseren door middel van de ritssluiting aan de bovenkant. Ontwikkeld in samenwerking met fysiotherapeuten, gemaakt van de allerbeste materialen en tot in detail uitgedacht om jouw lichaam optimaal te ondersteunen. De nekinkeping van dit kussen volgt het hoofd en de nek waardoor uw nekwervels altijd ontspannen zijn.


Daarom is de Fluorine uitermate geschikt voor als je op een normaal matras slaapt en gemiddeld tot groter dan gemiddeld van postuur bent. De vulling van het kussen bestaat uit de Comforel Vezelbolletjes. De Fluorine biedt de perfecte slaaphouding, dankzij de ingebouwde neksteun.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts