dinsdag 28 juni 2016

Rolgordijn 150 cm

Rolgordijn 150 cm

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Profiteer van Korting op de adviesprijs. Op zoek naar rolgordijnen om sfeer te brengen in je huis? Rolgordijnen kopen bij GAMMA.


Bij GAMMA vind je een groot assortiment aan rolgordijnen , van verduisterende rolgordijnen tot lichtdoorlatende rolgordijnen. Bedenk eerst of je een rolgordijn in standaard maat wil, of een rolgordijn op maat. Dit uni rolgordijn is naast decoratief ook functioneel. De verduisterende stof is ideaal voor slaap- en kinderkamers.


Het rolgordijn heeft een afmeting van 120x2cm. Handig voor bijvoorbeeld de woonkamer en slaapkamer. Bij Kwantum vind je naast rolgordijnen ook de mooiste duo rolgordijnen waarmee je zelf de lichtinval regelt.


Liever elektrische rolgordijnen kopen? Hiermee kun jij op afstand jouw rolgordijnen bedienen. Er is dus altijd een rolgordijn dat past bij jouw smaak en interieur.


Houd ook onze actiepagina goed in de gaten om je rolgordijnen goedkoop te scoren! Praxis heeft rolgordijnen in verschillende maten, stijlen en kleuren, bijvoorbeeld rolgordijnen in het zwart, wit of met een leuke print. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Bij IKEA vind je rolgordijnen , vouwgordijnen en plisségordijnen in verschillende kleuren en stijlen. Bij Karwei vind je een ruim assortiment kant en klaar rolgordijnen. Wil je liever zelf een rolgordijn samenstellen?


Stel hem samen met de configurator van KARWEI. Zoek je een rolgordijn voor de slaapkamer? Dan is het aan te raden om voor een verduisterend rolgordijn te gaan.


Voor de woonkamer is een lichtdoorlatend rolgordijn of duo rolgordijn zeer geschikt. Hierdoor creëer je sfeer en regel je zelf de privacy. Velux rolgordijnen zijn ideaal om dakramen te verduisteren. JYSK heeft een ruim assortiment rolgordijnen in diverse soorten en maten. Als je een rolgordijn specifiek voor een slaapkamer zoekt, is het aan te raden om voor een verduisterend rolgordijn te kiezen.


Hiermee houd je het zonlicht tegen en kun je beter slapen. Daarnaast zorgt dit type gordijn er ook voor dat je slaapkamer minder snel warm wordt. Goedkoper Dan In De Winkel.


Bestel Nu Een Gratis Kleurstaal! Bekijk het gehele assortiment rolgordijnen. Of bezoek één van onze winkels. Door deze techniek krijgen onze bamboe rolgordijnen een unieke tropische uitstraling waarbij de natuurlijke buitenlaag en de ringen van de bamboestam nog duidelijk zichtbaar zijn. Ondoorzichtig en traploos verstelbaar.


Gewoon je e-mailadres invoeren, versturen en we waarschuwen je zodra het artikel weer online te bestellen is. Ook gaan ze makkelijk naar beneden. Je zit niet te trekken aan gewone gordijnen omdat ze niet opzij willen. Bij een rolgordijn kun je deze heel gemakkelijk met een koord open of dicht doen.


Rolgordijn 150 cm

Natuurlijk kun je een rolgordijn ook half open zetten, als de zon bijvoorbeeld naar binnen. Aan een kleine meerprijs heb je dan rolgordijnen op maat. Geen tijd om je gordijnen zelf in te meten of te monteren?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts