maandag 27 juni 2016

Sigma bootverf

Jachtlak van topmerken tot wel korting! Bekijk ons assortiment en Bestel! Voor 20:uur bestel morgen in huis! Specialistisch advies nodig? Bootlak of antifouling nodig?


Wij zijn de specialist in verf en elektromotoren voor boten. Advies over een te kiezen verf of uw verfsysteem? Denk aan boorplatformen, zeegaande schepen en de marine.


Met verschillende soorten verf voor binnen en buiten, waar zowel schilders en vakmannen als doe-het-zelvers graag gebruik van maken. Als eerste leuke winacties, handige artikelen boordevol verftips, informatie over de nieuwste producten en inspiratie voor je volgende schilderklussen. Zie voor het totale verfsysteem de informatie h. Onder de noemer bootverf en jachtlak valt bij Verfgroothandel.


Sigma bootverf

Grootste bootverf -merk in Nederland is International Paint, waar enige jaren geleden Sikkens Yachtpaints in is opgegaan. Vindt hier alle benodigde materialen voor het onderhouden van uw stalen boot, van bootverf tot kwasten! Van antifouling tot aflak, je vindt het bij ons! De beste prijs en het beste advies krijg je bij. Daarmee voorkom je de zuigende en licht poederende werking van de ondergron waardoor de verf veel beter zal hechten en je daarmee zorgt voor het mooie resultaat waar je naar op zoek bent.


Online de beste verf en hoge kortingen tot wel ! Epifanes en andere A-merken. Blanke bootlak en uitgebreid assortiment andere producten. Gratis verzending vanaf €50.


Sigma bootverf

Dat kan een prachtig afgerond project zijn, kostenefficiënt onderhou esthetisch én functioneel kleuradvies, maar evengoed een strak gelakte voordeur. Sigma staat waar u voor staat. Componenten epoxyprimer voor zowel boven- als onderwater.


Geeft een zeer goede bescherming tegen corrosievorming. Goede hechting op staal en verzinkt staal. IJssel double coat is een twee comp. Ook wel bekend als de zogenaamde DD lak.


Sigma bootverf

Eenvoudig te verwerken met kwast of roller. Dat doen ze al sinds de 18de eeuw, toen de basis werd gelegd voor het huidige succes. Uw leverancier van topmerken bootverf en bootlak. Een kleurenwaaier helpt je bij het kiezen van een verfkleur! Bootverf geschikt voor het aanbrengen op boten.


Ontvang jouw kleurenwaaier! De sigma bootverf is een zijdeachtig mat, robuust en uitstekend ondoorzichtig alkydharzlack voor buitengebruik. Online leverancier van verf, primers, en aanverwante artikelen.


Sigma bootverf

Sikkens is een van de grootste waardoor de prijzen nog redelijk meevallen omdat ze een hoog volume kunnen produceren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts