woensdag 22 juni 2016

Strakke vloer

Hoogstaande kwaliteit parket vloeren met de laagste prijs. Bekijk het prachtige aanbod aan Vloeren nú op beslist. Bespaar tot wel via kiesproduct. Opdrachtgevers vinden ons ook voor Strack kunststofvloeren, en zo nodig nemen we hun de stoffering uit handen. Wij gaan voor een totaalconcept.


Het in huis niet te hol gaat klinken ( strak is mooi, maar holle ruimtes en harde materialen absorberen weinig geluid) Alternatieven.

Van zacht tapijt tot strakke tegels en van hout tot gietvloeren: een vloer is er voor elke smaak en elk budget. Kies uit linoleum, vinyl, gietvloeren, tapijt, hout, tegels of laminaat. En bekijk zeker eens de huiscollectie vloeren van vtwonen. Zowel linoleum als vinyl hebben voor- en nadelen.


Hij past perfect in een modern en strak interieur. We brengende vloer in verschillende lagen op de ondervloer aan en werken hem af met een lak of coating. Naast de PU- vloer leveren we nog een andere gietvloer: de epoxyvloer.


PU- vloeren zien we vaker in de woningbouw, terwijl epoxy vooral in fabriekshallen en garages wordt gelegd.

De PU- vloer is een echte designvloer, naadloos en strak. Woonbeton staat voor een strakke design vloer in uw huis, winkel of kantoor. Dit type vloer wordt in cementgebonden vorm aangebracht maar ziet eruit als een gepolijste betonvloer.


Onze woonbeton vloeren zijn verkrijgbaar in vele kleurvariaties beschikbaar. Industrielook vloeren : strakke vormgeving in vloerbedekking. Voor mensen die durven te kiezen voor een strak vormgegeven, eigenzinnige interieur levert DEPOXY de trendy Industrie look vloer op de particuliere markt. Samen gaan we in gesprek om erachter te komen welk type vloer het beste aansluit op uw wensen en geschikt is voor uw woning en leefsituatie. Het is mogelijk om een sample mee naar huis te nemen zodat u zeker weet dat de vloer optimaal past bij uw interieur.


Vervolgens wordt de vloer gelegd door deskundige vakmensen. Elke woning heeft een andere interieur, indeling of impressie. In onze showroom kunt u talloze vloeren bezichtigen en advies vragen aan onze deskundigen.


Bent u op zoek naar een warme uitstraling, strakke look of juist een kleurrijke inrichting. Voor iedere woonruimte heeft Vloeren Centrum de gepaste laminaat vloer voor u! Vanwege het minimalistische karakter van de vloer en de strakke uitstraling is het woonbeton inmiddels omarmt door interieurarchitecten en consumenten en is het de trend in designinterieurs in lounge en loft stijl maar kom je het product ook steeds vaker tegen in ieder type interieur van woonkamer naar slaapkamer en van hal naar keuken. JMH vloer wand design strakke , stralende wanden en vloeren Uw partner voor een strakke , stralende vloer of wand.


Een goed gelegde vloer draagt in hoge mate bij aan. Strack Vloeren doet er alles aan om u goed en snel te kunnen informeren over een prijs en de mogelijke uitvoering van uw werkzaamheden.

Wij hebben een offerte-plan opgesteld. Een aantal vragen in deze offerte aanvraag zijn nodig voor de uiteindelijke prijs. Vloerverwarming is dus uitstekend te combineren met een gietvloer. Hierdoor blijven er geen ruimtes tussen de verwarmingsbuizen en de vloer over, en is de overbrenging van de warmte zo efficiënt mogelijk. Naast uw vloer is betondesign ook geschikt als wanddecoratie.


Het is een elastische vloer , en scheurt daardoor minder snel dan epoxy en is bovendien een stuk minder krasgevoelig. Door betondesign als wanddecoratie te gebruiken kunt u een mooie en strakke overgang creëren van de vloer naar de wand. Vloer en wand met Basic Beton uitstraling. Forbo Eurocol houdt de ogen en oren scherp gericht op signalen uit de markt voor nieuwe trends en wensen van opdrachtgevers. Design betonvloer: strakke design vloeren voor woning en bedrijf.


Leverbaar in verschillende kleuren en uitvoeringen. Vraag een vrijblijvende offerte aan. Via Matrix Projectvloeren vindt u uw strakke Forbo vloer voor een strakke prijs. De voordelen van een Forbo- vloer. Mede dankzij de jarenlange, internationale ervaring van Forbo, zijn de zakelijke vloeren van dit merk van ongeëvenaarde kwaliteit en duurzaamheid.


Marmoleum en Novilon zijn twee bekende merknamen van linoleumvloeren die door Forbo. Een polyurethaan vloer is een elastische gietvloer die bestaat uit kunststof die nagenoeg op iedere ondergrond kan geplaatst worden. Een PU- vloer is bijzonder sterk en is met zijn naadloze karakter en strakke look bijzonder populair in moderne inrichtingen. Een andere optie voor een vloer met betonlook, is het gebruik van keramische tegels.


Er zijn tegenwoordig zeer mooie tegels op de markt waarmee je een authentieke betonlook kunt bereiken. Ook grote formaten zijn beschikbaar waardoor je een moderne strakke vloer krijgt met een minimum aan voegen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts