maandag 27 mei 2019

Bamboe zonwering

Zoek naar outlet tegels op de nieuwe KensaQ. Bestel Zonwering bij fonQ. Kies uit 7producten vanaf € 95.


Een prachtige collectie voorbeeld foto’s en ideeën voor overkappingen, pergola’s of zonwering hebben wij samengesteld. Bekijkt onze mooiste collectie overkappingen en pergola ideeën.

Voorbeeld foto’s van bamboe pergola’s, tuinoverkappingen of zonwering kunt bij ons bekijken. Ook kunt u kiezen uit romeinse, venetiaanse en vlakte bamboe zonwering. Onze bamboe rolgordijnen zijn handgemaakt met volledige ronde bamboestammen die zijn opengemaakt en platgeperst. Rolgordijnen van bamboe in verschillende maten en kleuren. Dit rolgordijn past in bijna ieder interieur.


Deze bamboe rolgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende varianten: naturel en donkerbruin. De rolgordijnen zijn gemaakt van goede kwaliteit gedroogde bamboe en aan de buitenzijde afgelakt. Heel decoratief voor uw tuinhuisje,serre,jacuzzi.

Maar ook binnenshuis dus ongekende handige zonwering. Van binnen wel naar buitenkijken maar van buiten niet naar binnen voor een veilig (prive-) gevoel. In een keer een sfeer verhogende zicht-,zon-, wind werende tropische uitstraling.


Deze zijn verkrijgbaar in de breedtes 10mm, 25mm en 38mm. Houten jaloezieën gemaakt van bamboe zijn helemaal van deze tij duurzaam, en niet meer weg te denken uit de toonaangevende vakbladen. De levertijd is op dit moment ongeveer werkdagen. Dit bamboe rolgordijn is ontworpen om privacy te geven terwijl er nog licht binnen komt.


Het bamboe rolgordijn in naturel kleur past bij verschillende interieurstijlen. De bamboelatjes worden bij elkaar gehouden door geweven koorden, en laten licht door op een schilderachtige manier. Kiezen voor bamboe is kiezen voor een milieubewust, duurzaam en sfeervol rolgordijn. Niet alleen als raamdecoratie maar ook worden deze rolgordijnen vaak gebruikt als zonwering onder een carport of overkapping. Je bamboe rolgordijn bestel je veilig en snel in onze webshop!


Wil je je bamboe rolgordijn direct in huis hebben? Reserveer je artikelen dan direct online en haal de producten af bij jouw HORNBACH vestiging. Het is ook mogelijk om je artikelen online te bestellen via de webshop en thuis te laten bezorgen. Tuintegels nú al vanaf € 05.


Buitenzitje in Indonesische stijl.

Gebruik gemaakt van de gespleten bamboe matten om de muren af te werken. Bamboe rolgordijnen als zonwering. Dit maakt deze trendy vorm van raamdecoratie heel geschikt voor landelijke interieurstijlen en voor mensen die hun tuin en interieur met elkaar willen verbinden. Voordelige zonwering zoals zonneschermen, rolluiken, en raamdecoratie.


Elke bamboestok is uniek dit maakt bamboe zo mooi. Een schitterend product deze jaloezieën gemaakt van bamboe ! Deze variant met een lamelbreedte van 35mm voegt zeker iets toe aan uw interieur. Doordat de lamellen dunner zijn dan de andere houten jaloezieën geeft dit een zeer verfijnde en sfeervolle uitstraling. De lamellen zijn ook erg mat, dit komt doordat er wat profiel in de lamellen zit. Het oersterke bamboe geeft uw interieur een moderne en warme uitstraling.


Deze jaloezieën zijn verkrijgbaar in een matte afwerking en natuurlijke tekening van het hout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts