vrijdag 24 mei 2019

Vitra wandklok

Kies uit producten vanaf € 2600. Wide Range Of Stunning Designer Products In Stock. Alle wandklokken vind je op beslist. Alles leek mogelijk en iedereen wilde in die tijd ‘modern’ zijn.


Vergelijk vitra wandklokken. Alleen betrouwbare webshops en vaak gratis verzending. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. De klok heeft een diameter van centimeter en is verkrijgbaar in verschillende kleuren.


De meegeleverde batterij (V) is oplaadbaar. Morgen in Huis Gratis verzending Ook avondbezorging Shop bij fonQ! Niets was onmogelijk en iedereen wilde modern zijn.


Vitra wandklok

Moderne design meubelen konden daar natuurlijk niet bij ontbreken. De iconische klok is vervaardigd uit Amerikaans kersenhout en metaal. Het binnenwerk is een hoogwaardig kwartsuurwerk.


Hierdoor pak je altijd de beste prijs! U kunt kiezen uit de meerkleurige versie, walnoot en rood. Zie de productuitvoeringen voor meer informatie.


Vitra wandklok

De Sunburst Clock wordt geleverd met een hoogwaardig kwarts klokmechanisme en een batterij. De wijzer in de vorm van een pijl laat de klok thuis tikken, zoals het nergens tikt. In de vijftiger jaren van de vorige eeuw ging het goed met de economie. Haal vandaag nog die wandklokken in huis.


Omschrijving van de Vitra Wheel wandklok. De Wheel- wandklok herinnert aan sigaren en de lifestyle van de jaren 50. Gedurende deze tijd ontwierp Georg Nelson de aantrekkelijke Wheel wandklok samen met andere klokken, verlichting en vele andere woonaccessoires. Hij wilde modern design brengen in de Amerikaanse woonkamer. Ontdek de andere wandklokken van Vitra in de collectie.


We voeren vele andere producten van Vitra in ons assortiment, zoals de Eames Plastic stoelencollectie en de Heart Cone stoel. Vind de goedkoopste en beste Vitra wandklok. De Asterisk wandklok van de Vitra trekt de aandacht door de vorm en de warme glans van het messing.


Hang de Vitra Sunburst Klok aan de wand en de zon begint te schijnen! Wandklok Vitra Hout Zwart. Het design van de klok is geïnspireerd op de zonnestralen die op een heldere dag uit een strakblauwe lucht schijnen.


Vitra wandklok

Zijn Asterisk wandklok voor Vitra is gemaakt van dikke zwarte metalen strepen en is een succesvol voorbeeld van eenvoudig design. Het grafische ontwerp maakt de klok verfrissend licht en reduceert hem tot de essentie. George Nelson heeft dit prachtig vormgegeven in deze klok! Deze Vitra klok heeft een diameter van cm. De wandklok Vitra Sunflower Clock is daar dan ook een prachtig onderdeel van!


De Vitra Sunburst is verkrijgbaar in zwart essenhout of berkenhout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts