woensdag 29 mei 2019

Goed kussen zijslaper

Goed kussen zijslaper

Bekijk alle hoofdkussens van Beter Bed. Kom naar de winkel of bestel online! Beter Bed voor het vierde jaar op rij gekroond tot Beste Winkelketen én Beste Webshop!


Matrassen vanaf € bij Beter Bed! Hoofdkussens van zacht tot stevig, met vulling van Traagschuim tot Dons. Hard of zacht en in hoogte verstelbaar. Passend voor elk type slaper. Bestel eenvoudig en snel op beslist.


Het beste kussen op basis van je postuur. Afhankelijk van je postuur en de stevigheid van het matras kun je jouw ideale kussen uitzoeken. Terwijl het ultra-luxe Bambillo kussen geweldig is voor elke slaappositie, is het vanwege het dikke, zachte profiel uitstekend voor zijslapers.


Kussens voor zijslapers moeten extra dik zijn om de ruimte tussen het matras en je nek op te kunnen vullen om voor ondersteuning te kunnen zorgen. Voor rugslapers en zijslapers met smallere schouders zijn de meeste nekkussens te hoog zodat de nek en ruggengraat niet goed liggen. Voor zijslapers met brede schouders zijn nekkussens wel geschikt, maar niet noodzakelijk.


Koop een kussen bij Dekbed-Discounter! Een kussen voor een zijslaper koop je eenvoudig online. Je hebt de keuze uit tal van modellen in alle prijsklassen.


Goed kussen zijslaper

Een goed en goedkoop hoofdkussen voor een zijslaper , waarop je comfortabel in slaap kunt vallen. Direct uit eigen voorraa zodat je jouw bestelling zo snel mogelijk in huis hebt. Als je een zijslaper bent dan heb je meer baat bij een dikker en steviger kussen voor een goede ondersteuning van je hoofd. Door een dikker kussen te nemen waar je hoofd niet al te veel in kan zakken, zorg je ervoor dat je nek voldoende ondersteund wordt en een natuurlijke houding behoudt. Vooral kussens gemaakt van latex of memory foam zijn goed geschikt.


Ze zorgen ervoor dat het kussen goed past bij de vorm van uw hoofd en dat de druk wordt goed wordt verdeeld. Kleine tip: om een bekkenrotatie te voorkomen, kunt u ook een kussen klemmen tussen uw benen, aangezien de wervelkolom dan in een gezonde positie blijft. Het maakt niet uit of je een rug-, buik- of zijslaper bent met dit Memory Foam kussen slaap je altijd goed. Door de ideale verdeling van het lichaamsgewicht draagt dit kussen bij aan een gezonde bloedsomloop en soepele spieren en gewrichten.


Ventilatie openingen Dankzij een nieuwe techniek hebben deze kussens een extra verkoelend effect. Kussens met een gemiddelde tot stevig comfort zijn hoog en ondersteunen zijslapers daarom het beste. Rugslapers zitten goed met een kussen met een gemiddelde stevigheid.


Terwijl de ruimte tussen het hoofd en het matras bij buikslapers zeer klein is. Zij doen er goed aan een zacht kussen te kiezen. Dat heeft u nodig om de ruimte tussen hoofd en matras (ter grootte van uw schouderpartij dus) te overbruggen. Hoe breder uw schouders zijn, des te hoger het kussen dient te zijn. Een goed hoofdkussen zorgt voor een goede nachtrust zonder nek- of rugklachten en gaat een paar jaar mee.


Verfraaien van uw huis met Kussens. Ruim assortiment online bestellen! Mooi wonen en altijd verrassende acties. Iets meer dan van de mensen slaapt het liefst op de zij.


Je hebt een kussen nodig die jouw nek goed ondersteunt, zodat je nekspieren zich ontspannen. Hou rekening met de hardheid van je matras en eventuele schouderzone. Als je wegzakt in je matras heb je ook een minder dik en minder stevig hoofdkussen nodig. In deze categorie staan de hoofdkussens die geschikt voor een goede ondersteuning als zijslaper. Zijslapers krijgen een groot deel van de druk op hun schouders.


Goed kussen zijslaper

Wanneer u een goed kussen hebt, dat ook uw nek en hoofd ondersteunt, wordt de druk op uw schouders minder en kunnen ook de spieren in de nek, rug en schouder meer ontspannen. Doorgaans hebben zijslapers een hoger kussen nodig dan rugslapers. Het kan moeilijk zijn om afstand te doen van een een bepaald type kussen en daarom is het een goed idee om twee kussens te hebben, die je tijdens de nacht kan wisselen. Een goed kussen voor zijslapers zorgt ervoor dat de ruimte tussen de hals en de schouders zo veel mogelijk wordt opgevuld.


Bij zijslapers ligt de grootste druk namelijk op de schouders. Zo wordt de nek tijdens het slapen beter ondersteund. Ook goed om te weten: Het kussen is voorzien van een rits en kan naar behoefte worden bijgevuld.


De kapok kussens zijn gevuld met Javaanse kapok. Bedenk eerst goed wat jij graag voor een kussen en kussenvulling wil, en ga daarna pas vergelijken in gewicht, stevighei hoogte, etc. Dit kussen is dus géén echte aanrader.


Wat is dan wel een goed kussen ? Daarnaast moet een kussen voldoende steun geven aan de nekwervels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts