maandag 13 mei 2019

Sigma schakelverf

Sigma schakelverf

Beschikbaar in verschillende kleuren. Vraag Gratis Tot Offertes aan bij Gevelreinigers in uw Regio. Bekijk dan snel ons assortiment! Je kunt namelijk met één soort verf zowel gronden, voorlakken en aflakken. Dit product is door de vochtregulerende werking een populaire keuze voor geveltimmerwerk.


Sigma schakelverf in semi-gloss: de laagste prijs. Je betaalt daarvoor altijd de laagste prijs, ook als er geen aanbieding beschikbaar is. Sigma Schakel Continu Semi-Gloss is een superieur één-pot systeem voor de koude wintermaanden. Ideaal voor het gronden, overgronden én afschilderen bij temperaturen tussen 0°C en 5°C.


Beide producten hebben dezelfde hoge kwaliteit en glansgraad. Sigma kleurenwaaier, overzicht van alle verf kleurcodes. Voor 14:uur besteld en betaal morgen in huis (behalve zaterdag en zondag) Topmerken voor een scherpe prijs. In onze webshop vind je een zeer uitgebreid assortiment Sigma verf. Sigma verf is hoogwaardige kwaliteitsverf voor professioneel schilderwerk.


In onze online webshop vind je een zeer uitgebreid assortiment Sigma lakken en muurverven tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Bij de laatste toepassing is zeer grondig reinigen en volledig mat schuren noodzakelijk. Schakelverf is bij voorkeur geschikt voor niet maatvast geveltimmerwerk. Vind sigma verf kleuren het nu op Kensaq. Voor 20:uur bestel morgen in huis!


Wij leggen je uit wat het precies is, hoe je er gebruik van kunt maken en welke varianten je kunt bestellen. De schakelverf van Sigma is er namelijk in verschillende glansgraden, waarmee je zorgt voor de afwerking die je voor ogen hebt. Dit volwaardige 1-pot systeem is een uitstekende keuze voor bijvoorbeeld nieuw hout. Met liter kun je ongeveer mschilderen.


Geschikt voor het schilderen van houtwerk, gevel-betimmeringen. Stel uw vraag dan via ons contactformulier, wij reageren op werkdagen vrijwel direct. Kaal gemaakt hout of onbehandeld hout. Eventueel verweerd hout tot op het gezonde hout verwijderen door middel van mechanisch schuren. Daarna de betreffende delen impregneren met Sigmalife VS-X Satin.


Met name geschikt voor toepassing in een meerjarensysteem. Voor afschilderen van staal en non-ferrometalen die op passende wijze zijn voorzien van een primersysteem. Wij adviseren je graag over de situaties waarin je het best gebruik kunt maken van de schakelverf van bijvoorbeeld Sigma of Sikkens, net als van de andere A-merken uit ons assortiment. Het is een speciaal type verf, met een aantal belangrijke voordelen. GEBRUIKSDOEL Voor- en aflakken van houtwerk en andere ondergronden.


Sigma schakelverf

Ook toe te passen op bestaande (grond)verflaag of plamuurlaag. Gratis same day delivery bij bestellingen vanaf €4-. VOORNAAMSTE KENMERKEN Eén product voor gronden, voor- en aflakken Gemakkelijk. Op werkdagen reageren wij vrijwel direct.


Bellen kan natuurlijk ook! Gechikt voor geveltimmerwerk, schroten en rabatdelen. Voor het gronden, overgronden en de eindlaag gebruikt u hetzelfde product.


Het is verwerkbaar van 5°C tot 30°C en geschikt voor toepassing op geveltimmerwerk, met name in een meerjarensysteem. Ik wil nu graag een verf met meer glans aanbrengen. BV de Sigma S2U of de Sikkens XD.


Omdat de schakelverf van Sigma is, kan ik dan het beste een Sigma S2U kiezen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts